Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina_c

PODSTĘPEM SIĘ DOWIEDZIAŁAM O ZDRADZIE

Polecane posty

Gość katrina_c

witam chciałam wam napisać co sie stało im poprosic o radę ! a mianowice pewnego wieczoru siadłam na przeciw męża z grobową mina i powiedziałm mu że musimy chyba poważnie pogadać!!! powiedziałm mu że wiem że mnie zdradził i że mam na to dowody niepodważalne ale wole aby powiedził mi o tym sam czemu i z kim to zrobił!!! to był tylko zart i szlam na żywioł oczywiście nic takiego nie wiedziałam ale chyba miałam ochote na jakas awanturę bo byłam przed okresem ... i wyobraźcie sobie że on to potwierdził i przyzanł się że mnie zdradził !!! byłam k**wa mać w takim szoku że nie wiedziałm co mam powiedzieć !!!! chciał rozmawiać przepraszał mnie ...poj**any jakiś chyba jest!!! potem powiedział że to żart był powiedziałm rodzicom o tym jego wywaliłam z domu spał w garażu 2 noce jego matce tez powiedziałm a ona go tez do domu nie wpusiciła na noc , na szczęście , dostał ochrzan , ale bez przerwy przychodził płakał błagfał na kolanach mówił że to żart był że to nie prawda , wreszcie mi przeszło i uwierzyłam mu no i teraz jesteśmy razem a ten epizod on uważa za głupi żart!! ja mu wcale nie wierze i czuje że to zrobił !!! co mam robic ja tego nie moge udowodnić , pomóżcie mi

Gość addadaddadad
a twój żart to niby nie był głupi :o 🖐️

ale jaja szczerze mówiąc źle się stało że - zapewne z powodu szoku - ie dopytałaś o szczegóły ja bym teraz na twoim miejscu szukała dowodów

Gość to nie był żart to była
głupota, a przed okresem bieże się leki, bo tylko idiotka ma napięcie przedmiesiączkowe

widzisz chciałaś byc podstępna i dostałaś za swoje i po co Ci to było ?? pozdrawiam :-)

Gość madzia--
nie martw sie.ja tez wiem ze facet mnie zdradza i chce byc z nim.niestety on juz nie chce,bo uwaza ze jestem histeryczką

Gość tak facetem ale czytam
poważne babskie gazety, i wiem co mówię ,idioto

Gość tak facetem ale czytam
mając nick pederastajoł to trzeba być idiotą

Gość czytam i nie rozumiem O
nie wem, czemu obrazacie ta kobiete, jestescie zalosni

Gość qqlkaaa
Chyba nie jestes na tyle glupia, aby wierzyc, ze z jego strony to byl zart??Szczegolnie, ze byl przekonany, ze mowisz calkowicie powaznie??

Gość katrina_c
no to nie był raczej żart z mojej strony ja cos przeczówałam i chciałam sie upewnić a jak macie pisać takie bzdury to ja wam życze żeby was też ktoś tak potraktował !!!

Gość marion_____
ja wiem tyle ze sama stosuje podobne sztuczki, wiec niekoniecznie musi to byc prowokacja poza tym niepotrzebie przyznalas sie ze to zart byl.... co mozesz zrobic pogadaj z mezem dowiedz sie co bylo przyczyna zdrady, czemu w ogole takie cos zrobil czy cie kocha jeszcze czy nie... itp ale na pewno nie daj sobie wmowic ze zadnej zdrady nie bylo! bo chyab sama w to nie wierzysz zreszta zastanow sie czy twoj maz jak sie przyznawal do zdrady to mowil w ten sposob jakby on robil sobiel zart? pewnie nie? pomysl jaka mine wtedy mial? jakim to nem to mowil jak sie zachowywal i po tym wszystko powinnas poznac

Gość gdg
Nie dziwie mu sie, że zdradzał Cie...sorki, ale jak dla zabawy własnej bawisz sie w jakies oskarzenia i prowokujesz kłotnie....no sorki, ale każdy po czasie miałby takiej baby dosyc. Masz za swoje i dobrze ci tak

Gość katrina_c
no własnie mówił to powaznie ito z wyrzutem i wiedział że mówi serio!! on udaje w inny sposób znam go na tyle !!! ....ale ciągle sie denerwuje jak o tym wspominam nawet nie chce gadac o tym bo mi wpiera że to zart!! ale z domu sie wyprowadził bez szemrania !! więc mysle że jak spał w tym garażu to obmyslił taki plan wyparcia sie wszystkiego ja mam dosć jestem w kropce !!! nie macie pojęcia co czuje kobieta jak to usłyszy !

Gość i tu sie mylisz bo ja mam
doskonela pojecie o tym co czuje kobieta w chwili kiedy jej facet mowi jej o zdradzie :(

Gość marion_____
to juz wiesz ze cie zdradzil teraz musisz go sklonic zeby ci jednak to powiedzial i przestal sie wypierac... tylko jak jedyne co przychodzi mi do glowy to twardo powiedziec ze wiesz ze cie zdradzil i potraktowac to jako fakt dokonany a nie jako domysl w koncu ulegnie przeciez juz raz to zrobil tzn ze pod twoimi naciskami nie bedzie mial sily dlugo sie opierac jak juz sie przyzna do tego drugi raz..... to juz nie wiem co sie w takim momencie robi ja bym zostawila nie umialabym zyc ze swiadomoscia ze moze wlasnie gdzies z kims teraz... uwazalabym ze jak raz oszukal to zrobi to nastepny raz tez