Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza z poziomką

zal mi dziewczyn ubierajacych sie wyzywajaco... w glowie nie macie za wiele

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
skoro tak piszesz to dlaczego oceniasz kobiety atrakcyjne jako te głupie, puste itd ??!! wiele kobiet sexownych ma poukładane w głowie madrze, nie oceniaj ludzi po wygladzie, trzeba poznać czyjs charakter chyba nie o sobie piszesz cassablanco? :D

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca bzdurcia nie bardzo :)

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca zapewne masz takie same myślenie jak autorka i tu też Cię rozczaruję :D oczywiście, że nie, jak również nie zgadzam się, że każda seksowna kobieta ma mądrze poukładane w głowie :) czytałem kilka Twoich wypowiedzi na kafeterii i nasunął mi się powyższy wniosek :) bez względu jednak na to co myślę, życzę szczęścia w związku małżeńskim :)

dlaczego wedlug Was mozliwe sa tylko skrajnosci - kobieta ubrana wyzywajaco a szara mysz? :) i dlaczego uwazacie, ze jesli kobieta jest zgrabna, zawsze odslania cialo, a mniej atrakcyjna nie? widok na ulicach temu przeczy :D

Gość kap kap płyną łzy
Energiczna :D🖐️

zacznij czytać ze zrozumieniem moja droga, napisałam, że wiele a nie, że wszystkie :classic_cool:

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca zacznij czytać ze zrozumieniem moja droga , napisałam, że wiele a nie, że wszystkie Ty również "moja droga" powinnaś nabyć tę umiejętność ;) po pierwsze, jestem facetem, a po drugie, moja wypowiedź raczej Ciebie dotyczyła, wystarczyło przeczytać uważnie drugą część postu :)

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca zacznij czytać ze zrozumieniem moja droga , napisałam, że wiele a nie, że wszystkie Ty również "moja droga" powinnaś nabyć tę umiejętność ;) po pierwsze, jestem facetem, a po drugie, moja wypowiedź raczej Ciebie dotyczyła, wystarczyło przeczytać uważnie drugą część postu :)

Gość te co są napalone i
żebrza o uwagę to się tak ubierają, jest to styl zatytułowany_przelec mnie.Jak jest się zgrabna to w dzinsach i bluzie jest się seksi.I nie trzeba pokazywać "wątpliwych wdzięków" na które poleca dresy albo menele

Gość mahomaho
gdybvy nie te dziewczyny wyzywająco się ubierające to bym chyba gejem został...jak widze te szare myszki aseksualne to bleee Mi by popend płciowy zanikł i stałbym się aseksualistą :o

Gość kap kap płyną łzy
mahomaho gdybvy nie te dziewczyny wyzywająco się ubierające to bym chyba gejem został...jak widze te szare myszki aseksualne to bleee Mi by popend płciowy zanikł i stałbym się aseksualistą w Twoim przypadku to by nawet było wskazane :O po co więcej analfabetów w tym kraju? ;)

Gość mahomaho
co ma do tego analfabetyzm ?

Gość kap kap płyną łzy
mahomaho co ma do tego analfabetyzm ? poczytaj jak napisałeś :O

do "mimoza z poziomką" ale z ciebie zazdrośnica !!! Hahahahaha !!!! Co ty se kurwa myslisz ? ze wszystkie laski to idiotki i pustaki ?? heheheeh moja koleżanka jest tak super laską , że szkoda gadać !! i w dodatku jest adwokatem !!! a ja tez jestem super laska :) i chodze w mini (nie ..nie mam blond włosów ,hehe ) i prowadzę własną firmę i skończyłam wyższą szkołę - uniwersytet. Sorry laska powiem jedno na twój temat żal.pl !!!

Gość kap kap płyną łzy
Sorry laska powiem jedno na twój temat żal.pl tylko tyle zapamiętałaś z forum? faktycznie, super z Ciebie laska, taka inteligentna i w ogóle :D śmiem powątpiewać w to wyższe wykształcenie :P

Gość kap kap płyną łzy
to oczywiście do marzenki :)

taaaa...piszcie sobie zazdrośnicy ....wieśniaki i biedaki :) taki zawistny kraj .... heheheh

Gość kap kap płyną łzy
marrrzenka taaaa...piszcie sobie zazdrośnicy ....wieśniaki i biedaki taki zawistny kraj .... heheheh a czego ja Ci zazdroszczę? trochę bez sensu piszesz

kap kap płyną łzy .. przeczytałam tylko 3 wypowiedzi ..po co mam się zagłebiać w te wasze wypociny .... nara

Gość kap kap płyną łzy
marrrzenka kap kap płyną łzy .. przeczytałam tylko 3 wypowiedzi ..po co mam się zagłebiać w te wasze wypociny .... nara masz rację, nie powinnaś się przemęczać ;)

debilny topik , debilna autorka ... pewnie jej sie w zyciu nie układa jak wielu innym polakom i zaraz wymysla dziwne rzeczy ,,, jak ktos jest ladny i madry i jeszcze bogaty i szczesliwy to zapewne jest to plastikowa kurwa ,ktora dupą doszla do kasy .....

Gość kap kap płyną łzy
marzenko, bez przesady, strasznie uogólniasz

Kap kap, nie zniżaj się do rozmowy z osobą która potrzebuje słownika do każdego słowa dłuższego niż 'kura' ;)

jak fajna dupa to miło popatrzeć, a czy ma coś w głowie? nie musi :) chociaż mądra, miła i seksowna to byłby ideał

Kobieta powinna przyciagnac wygladem, a zatrzymac charakterem. Autorko przykro mi, zeby miec "chec" pogadac z dziewczyna, facet najpierw na nia patrzy, tak jak Ty patrzysz na przystojnych facetow. Kiedy zagadam to ladnej dziewczyny i okaze sie madra, inteligentna, fajna, to nie widze problemu. Jezeli sie taka nie okaze, to tez przeciez nic zlego sie nie stalo. I nie, one nie sa kur... itp. Po prostu umieja sprowokowac faceta do tego, zeby dowiedzial sie o nich cos wiecej. To ze Ty nie umiesz czegos takiego zrobic, albo nie maszm ozliwosci, to nie jest wina tych kobiet, ktore wygladaja lepiej od Ciebie. I w zasadzie, powinnas im kibicowac, zamiast sie na nich odgryzac. A najlepiej, po prostu wez sie za siebie i przestan patrzec na innych.

Hept - a nie jest tak że dziewczyny które ubierają się mniej wyzywająco i wulgarnie prędzej przyciągną wzrok? Nie mówię że w habicie ;) Ale seksownie, kusząco - i tak żeby się facet zastanawiał co to ona ma do pokazania - a nie wywalające tyłek i piersi na dzień dobry?

kap kap---->możesz sobie darować ocenianie mnie, bo mnie to kompletnie nie interesuje co Ty masz do powiedzenia na mój temat 🖐️ czy jesteś facetem czy kobietą....i tak myślę, że nie masz za wiele w głowie :)