Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza z poziomką

zal mi dziewczyn ubierajacych sie wyzywajaco... w glowie nie macie za wiele

Polecane posty

Gość ja zwracam uwage tylko na
dziewczyny w skórzanych spodniach!

Gość Rozważny
Cześć dziewczyny. Na początku uwaga do dziewczyny "Ona.." Jeśli nie jesteś tak pewna swego ciała, to udaj się do jakiegoś seks czatu video. Możesz, niedość się publicznie rozbierać, eksponować swoje (moim zdaniem) małe krągłości. A do tego zarobić za to, że inni będą wchodzić na prywaty kontakt z tobą. Ale wracając do normalnych dziewczyn - lubie kobiety takie krągłe. Nawet zacząłem kontakt z dziewczyną o bardziej pulchmym wyglądzie. Lubie, jak moja luba ma ciało. Ale trochę odstrasza mnie to, że ona się wstydzi pokazać siebie w ubraniu na żywo nawet mi. Osobie, która prawie codziennie ją adoruje. Dziewczyny pomocy, jak ją przekonać, że ja tak na poważnie. Dzięki za radę.

Gość kap kap płyną łzy
cassablanca kap kap---->możesz sobie darować ocenianie mnie, bo mnie to kompletnie nie interesuje co Ty masz do powiedzenia na mój temat czy jesteś facetem czy kobietą....i tak myślę, że nie masz za wiele w głowie a po czym to wnosisz? u Ciebie też raczej nie za pełno ;)

Ale trochę odstrasza mnie to, że ona się wstydzi pokazać siebie w ubraniu na żywo nawet mi---->to rozumiem, że jeszcze się nie widzieliście "na żywo" ??

Ja jestem pewna, to pytanie było zadane retorycznie :) Zresztą - mój mężczyzna mnie w pewności do swego ciała utwierdza :) Ciekawe natomiast że uważasz, iż pewna nie jestem - zapewne zmyliło Cię zdjęcie w stopce. I tu Cię zmartwię - nie ja na nim jestem, co potwierdzi Ci pół tego forum :) Nie jestem ekshibicjonistką, żeby swoje 'krągłości' (notabene dużo większe niż na zdjęciu w stopce) na forum publiczym pokazywać :) Dziękuję, dobranoc, tyle na temat ciała i zdjęcia. Masz chyba na myśli, że wstydzi się pokazać BEZ ubrania? Musisz ją przekonać, że jej ciało Ci się podoba, najlepiej podczas pieszczot i seksu :) Patrz na nią z zachwytem za każdym razem jak widzisz ją i jej krągłości nago, komplementuj :)

Gość yyyyyyyjygjgjgjgjj
mimoza pewnie Ci jakaś koleżanka naubliżała żeś kaszalot przeobrzydły, toś się na forum musiała pożalić, coby się dowartościować. myślisz że te z mądrą głową są lepsze ? niestety nie :) ja wole 'glupszą' ładną niż buraka kwaszonego 'mądrego' pa

Gość Rozważny
Ona.. W takim razie, przepraszam, ale nie lubię patrzeć na zdjęcia roznegiżowanych dziewczyn. A jeśli chodzi o moją lubą imieniem Martyna, to wciąż ( w tej chwili) z nią piszę. Wysyłam jej mase prezentów - obrazków. Bo kontakt z nią mam tylko przez GG. A mieszkamy bardzo blisko siebie. Wymieniliśmy się tylko zdjęciami i na tym koniec. Nie chce się spotkać na żywo, bo się wstydzi swego ciała. Na takie pytanie, lub coś w tym stylu: Obrazki z chasłami: "brakuje mi ciebie" "jesteś w moim sercu" "dasz się ustrzelić?" dostałem dziś odpowiedź: "rozmumiem ze te obrazy to tylko tak poprostu" dalej, na pytanie: "dajesz mi nadzieję czy nie ?" znowu uciekła. Czy warto starać się o względy tak zakompeksionej i niepewnej kobiety. Bo ja normalnie dostaję momentami białej gorączki. W tej chwili znów wróciła. Męczy mnie to już.

Gość najbardziej mi
zal twoich kompleksow, wez sie wyluzuj ubierz sie sexownie i sama zobaczysz jakie to fajne uczucie gdy mezczyzni sie na ciebie patrza * i w byciu sexownym trzeba miec umiar ...

Ja miałam swego czasu dużo do czynienia z fotografią, i ono mi się po prostu podoba :) A co do Twojego problemu - ona boi się że po spotkaniu na żywo przestanie Ci się podobać, i cała znajomość runie, a Ty znikniesz jak kamfora. Ma kompleksy na pukncie swojego ciała :) Nie wiem, zacznij rozmowę na temat uloubionych gwiazd, i podaj że z wyglądu podobają Ci się krąglejsze (przykładami), czy coś innego co ją przekona, że jej figura Cię nie odstraszy. Puszyste dziewczyny zazwyczaj chcą długo ciągnąć 'pisaną' znajomość, żeby facet zakochał się w osobowości, a nie w figurze. Na pytanie o obrazki trzeba było powiedzieć, że z podtekstem. Nie pytaj o nadzieję, a o szansę. Ty musisz ocenić, czy warto :) W jakim jesteście wieku tak w ogóle?

Gość ja Ci powiem co masz zrobic
nie słuchaj ona... bo ona jest popierdolona !!!! jesli, mimo, że mowisz jej, ze podoba Ci się a ona nie daje sie przekonac to się nie wysilaj !!bo jak jest uparta to nie zmieni zdania !! jesli wiesz gdzie mieszka to kup bukiet kwiatkow i leć do niej bez zapowiedzi, jak Ci otworzy to przytul ją mocno, wręcz kwiaty, powiedz ze pieknie wyglada i porwij do kina, czy piknik czy cokolwiek i w tym czasie mow jej komplementy, ze jest piekna, cudownie wyglada itp

jesli wiesz gdzie mieszka to kup bukiet kwiatkow i leć do niej bez zapowiedzi, jak Ci otworzy to przytul ją mocno, wręcz kwiaty, powiedz ze pieknie wyglada I dostań w twarz od jej ojca że obcy człowiek nachodzi jego córkę w domu i obmacuje na dzień dobry. Faktycznie, to normalna rada :)

Gość bzdurciatube.pl
bzdurcia Ci da rade jak jej porzadnie strzelić minete ;) one sa dziwkami, nie gadaj z nimi !! tamten ma racje odwiedz ja, daj jej kwiaty i zabierz gdzies, inaczej nigdy sie nie doczekasz

Gość podpierdalacz nicków
mi żal ciebie autorko no i mi nicka zbanowali kurwa zbolałe chuje na kafe

Gość Rozważny
Dzięki dziewczyny za rady. Jeśli chodzi o wiek: Ona - 20; Ja niedługo 29. Chyba zrywam z nią, męczy mnie ta znajomość. Mimo, że nigdy nie zaqczeliśmy nawet ze sobą chodzić. Miłość TAK, ale nie za wszelką ceną. Pa

Gość bvhgcfyhjuk
ja ubieram spodnie rurki i jakis fajny tiszert lub leginsy i tunike usta pomalowane szminka ochrona włosy rospuszczone brązowe i chodze do 4 klasy a cała szkoła we mnie sie kocha

Gość bvhgcfyhjuk
i jeszcze jestem szczupła i mam długie włosy i zawsze wszystkich zadziwiam tancem i spiewem

Gość bvhgcfyhjuk
i z tego winikło ze nie ubieram sie wyzywajavo ale dziewczeco i na mnie leca chłopaki

Gość Łąkowa
Plepleple... Znaczy rozchodzi się wam o to, że nie lubicie dresiar i pochodnych (solariuszki, tipsiary). A kto je lubi oprócz dresiarzy?

Gość gsetjkmjdrk
chciałabym sie sexi ubierać, ale nie mam cycków więc jestem aseksualnym pasztetem jak to panowie wczesniej ujeli :)

Gość Asiaaaa.
Mi tam to nie przeszkadza ... jedyna rzecz której nie lubie to okropnych tapeciar ! no trochę fluidu może być spoko bo to dla kobiet w końcu ale nie 2kg. fluiduu -.- aa noszenie kozaków do mini to dziwkarskie !

Gość reterte
skrótem to nie powinny sie dziewczyny ubierac wyzywajaco