Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno smutno

stracilam sens zycia

Polecane posty

Gość smutno smutno

rozstalam sie wczoraj z chlopakiem, po 4.5 roku! mam takie uczucie od jakiegos czasu ze juz mu nie zalezy! kiedys sie o mnie tak bardzo staral po klotni pislam mi takie ladne sms a ostatnio nie wiem co sie dzieje. wczoraj wygonilam go z nerwow, a co jest najgorsze dzis zadzwonil i powiedzialam ze nie chce zeby przyjechal, to nie jest tak ze sama nie wiem czego chce! ale nie czuje jego milosci! nie wiem co mam robic bo on jutro rano jedzie za granice! jak sie nie pogodzimy i wyjedzie to chyba umre!

Gość smutna smutn
tak, po takim czasie.. jak z nim jestem i tyle planow wiem ze o kazdym mozna zapomniec tym bardziej jesli sie ocs nie uklada, ale kocham go bardzo :(

Gość Voalka boję się ciebie

ale to nie jest tak ze ona ma faceta za sens zycia tylko sa ludzie mniej lub bardziej uczuciowi....... zwlascza kobiety takie sa ktore wszystko przezywaja.... po 4,5 roku mozna sie przyzyczaic do kogos...i moze ons ie stac czescia naszego zycia wiec takie komentarze zgryzliwe sa bez sensu totalnego.....tylko chyba po to zeby dopiec drugiej soobie w ten sposob samemu sie poczuc silnie

Gość hfnfhnffhn
jesteś tak pierdolnięta że dobrze że facet ma cię z głowy regularne kłótnie, oczekiwanie na ładne esemesy z przeprosinami od niego, wyrzucasz go z domu bo mniej się stara i masz " uczucie" że mu nie zależy, on dzwoni a ty mówisz że nie chcesz żeby cię odwiedził chociaż czujesz co innego?? masz coś z głową z czymś takim to do psychiatry a nie między ludzi

Gość ano boję

Gość Voalka boję się Ciebie
Twojej stopki, a że jestem przesadny zaraz, uciekam i restartuje

Gość trudno powiedziec
Voalka, a mi sie Twoja stopka bardzo podoba:-) to jest cytat?

Gość smutno smutno
tylko mnie dobil ten komentarz, nie rozumiesz to nie pisz hfnfhnffhn!!!!!!! chyba napisalm ze zrobilam to dlatego i nie kazalam mu przyjezdzac bo nie czuje jego milosci, wlasnie przez klotnie, przez olewanie mnie! i jak mam sie ciagle tylko ja starac zebysmy sie pogodzili, zmienil sie od jakiegos czasu, nie czekam na ladne smsy! tylko napisalam ze to jest jedn powod! bo kiedys po klotni pisal do mnie! a teraz po klotni jedzie do kumpli i pije! ale dzieki za pocieszenie! litr lez wiecej to zaden problem!

Gość iwetta30
Zdystansuj się do tego. Dystans do samej siebie i do zdarzeń, to najtrudniejszy dystans do pokonania. Przychodzi jednak taki moment w życiu każdego człowieka, że...należy się tego nauczyć. Właśnie nadszedł u Ciebie. Pozdrawiam

Gość smutno smutno
plakalam wczoraj przy nim w lozku a on wstal i pojechal, a ja rzadko kiedy przy nim placze, zaraz zwariuje on jutro wyjezdza!!!!!!!!!!!!! a nie chce zawsze ja pierwsza wyciagac reki

Gość trudno powiedziec
a na dlugo wyjezdza? on w ogole jeszcze sie cos stara? od kiedy przestal sie starac, co sie wydarzylo?

Gość trudno powiedziec
🌼

Gość iwetta30
hmmmmmmmmm Nie reaguje na łzy swojej kobiety...Jeśli naprawdę Ci zależy (ale tak naprawdę) schowaj honor do kieszeni i jedź na lotnisko.