Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m_a

Brak okresu z odstawienia

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie czy moze sie zdarzyc ze w przerwie 7 dniowej od tabletek anty moze nie byc okresu? Ja tabletke ostatnia wziełam w poniedziałek okresu nie mam a zawsze dostaje w czwartek robiłam test ale wyszła jedna kreska

Gość malamalamala
mi sie spoznil 3 dni, koncze brac tabsy we wtorki, w sob mialam okres, a za drugim op w poniedzialek wieczorem

Sama mam teraz taki problem. Biore tabletki Jeanine juz od 3 lat i zawsze wszystko bylo ok. w czasie 7-dniowej przerwy poojawialo sie krwawienie z odstawienia, a tym razem pierwszy raz nic. strasznie sie boje co to moze byc, tym bardziej ze kochalam sie z mężem tylko 3 razy w ciagu miesiąca w tym raz skonczyl w srodku. Mam obawy czy aby nie jestem w ciazy, ale przy tak dlugim stosowaniu tabletek watpie, chociaz jak wiadomo wszystko sie moze zdazyc. dodam, ze zadnych wymiotow, biegunek, antybiotykow nie bylo, co mogloby oslabic dzialanie, wiec sama juz nie wiem, odchodze od zmyslow, a boje sie zrobic test. umowilam sie do lekarza ale to oczekiwanie jest najgorsze. Bardzo prosze osoby, ktore mialy podobny problem o jakis odzew czym bylo to spowodowane, itd. z góry bardzo Wam dziekuję !

Gość lin87
hej kiedyś brałam novynette wszystko było ok teraz biore diane 35 pierwsze opakowanie i mam teraz odstawienie a okresu brak dodam ze wczesniej miaalm ciagle regularnie mija juz 5 dzien odstawienia a okresu brak czy moze go w ogole nie byc ?? czy mam brac dalej tabletki ?? jak zaszlam to sie załamie