Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edilo

Perfumy FM bezkonkurencyjne

Polecane posty

Gość edilo

Witam, jeśli kogoś z Państwa interesuje praca w FM i bardzo dobre zarobki to proszę o kontakt tel. 693 431 757 lub edith@projekt.strefa.pl Prowadzę szkolenia i prezentacje na terenie całej Polski. Pomagam nowym dystrybutorom w osiągnieciu sukcesu finansowego. Edyta

Gość edilo
Czy znacie i lubicie perfumy, balsamy, żele pod prysznic FM? Sa super jakości i mają świetną cenę! 32 zł za 30 ml- od lutego sa droższe.Poza tym jest teraz wiele promocji na różne zapachy- teraz można kupić kilka zapachów po 21 i 24 zł!!!! edi

Gość *KASIA*
Witam. Ja znam tylko jeden perfum tej firmy i na dodatek został wycofany ze sprzedaży :( a muszę przyznać, że był super. Chodzi mi FM 99 (Tommy Girl- Tommy Hilfiger). Edilo może jesteś w stanie go skądś skombinować. Może znasz jakąś konsultantkę, która go ma czy coś w tym rodzaju ;) A może można ten zapach teraz dostać pod innym numerem?? Jeśli jesteś w stanie coś w tej sprawie zrobić, odezwij się proszę. Pozdrawiam

Gość no właśnie...dlaczego wycofali
zapach nr 99????????????????????????????

Hejka:) Z tego co wiem niedługo FM wprowadzi ponownie do oferty kilka wycofanych wcześniej zapachów- może będą to te wasze ulubione:) A póki co to jest w czym wybierać- 130 fajnych perfum:) pozdrawiam edyta