Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirelleczka211

pomozcie

Polecane posty

Gość Mirelleczka211

miesiac temu wyszlo mi ze mam problemy z jajnikami i prolaktyna :( musze chodzic na naswietlania, mozliwe ze bnedzie operacja albo laser no i hormony na zbijanie prolaktyny bo inaczej moge pozniej by bezplodna :( lekarz jak na razie odradzil mi klasyczne wspolzycie bo po pierwsze jest duza szansa na wpadke jak co, antykoncepcji poki co nie moge, gumka moze mi uszkodzic i tak bolesne juz po zabiegach miescja w pochwie. nie wiem jak powiedziec to swemu facetowi :( jestesmy razem pare tyg, nie kochalismy sie jeszcze ale wiem ze on by chcial. wiem ze jest duzo rodzajow pieszczot i seksu chocby analny do ktorego nie mam nic przeciwko ale boje sie ze on mnie odtraci po tym...nie wiem jak mu to powiedziec, bo zdaje sie ze dla faceta ogolnie seks klasyczny jest wazny

Sama piszesz że jesteście dopiero parę tygodni ze sobą,więc może i tak warto poczekać by było z sexem. A poza tym,powiedz mu o tym,powinien zrozumieć, powiedz że to narazie tak jest,ale nie będzie trwać wiecznie przecież. Powiedz po prostu to wszystko co tu napisałaś. Jeśli mu zależy na Tobie to zrozumie, jeśli nie to widać jedno mu w głowie było.Nie martw się, nie którzy idą po paru latach bycia ze sobą do łóżka labo po paru miesiącach długich. Także na sex przyjdzie jeszcze czas i miejsce :P

Gość Mirelleczka211
dzieki za rade :) ja tak szczerze wcale sie z tym nie spiesze ;) tylko boje sie ze on by chcial ale w sumie zwiazek polega na kompromisie :) bede szczera i tyle, zobaczymy jak dalej