Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olussssssssss

Można prosić o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Olussssssssss

Witam, Witam...Chodzi o to że jestem osobom utalentowaną, po prostu pisze piosenki, wiersze, opowiadania. I komu bym nie dała słyszę "Ty to serio sama napisałaś". Sama w szkole pisze gazetke szkolną... itp. No ale to dla mnie za mało... nie chce marnować swojego talentu :( chce pokazać jak największej ilości społeczeństwa, nie chce być zwykłą dziewczynką marnującą się :) Pozwulicie że napisze wam jeden z nich :) Spuisz jak chmura wzbjia się w niebo Złota jak słońce Żarząca jak piekło Płonie w chmurach jak dzika przestszeń Blask odbjia o ziemie Jak by chciało ją spalić złocistym płomieniem Prosto w ciemną ziemie A one lecą co sił To już błyska... To już grzmot... Wyrwało liście... Poszarpało gałęźmi... Teraz nastała głucha cisza W grobie zarasta... Jak płomień iskrzy Znów z daleka się wycisza Jak morze rozwydrzone w net wali i tu cichnie Teraz zasypiasz pod wiatrem wspomień Zasypiasz...Giniesz... i w ciemność schodzisz... albo ten :) Ah... ten lekki jesienny deszcz Lekkie spadające krople w piach I te liście ozłocone w sto barw i te kolory miłości... i te kolory nosi świat... A ten lekki ozłocony Na to okno spadł Moknie w deszczu A słońce odbjia jego blask I lekki powiew I te sto Barw A miłość popędzi czas I zdąży do celu i przeniknie wiatr. A to jedna z piosenek :) Przez Morze biec z całych sił Za tobą wiele dni Marzeń zwiędłe liście i ślady krwi ref: Ale wiem że tam gdzieś, wstaje już nowy dzień, i nowe stare łzy Odradzają się Pokazując co to miłość tak naprawde jest. Księżyc rozlany pełen gwiazd poplątane ścieszki miast, poplątana droga w sercu, Biec powoli i nie patrzeć w tył I ciągnąć zycie I bawić się I zawsze robić to co chcesz (Nigdy)2X nie poddawaj się ref: Ale wiem że tam gdzieś....... I co o tym myślicie? może nie jest to aż tak super...Ale jednak chce się pokazać... prosze o rade.

przy 3 rzeczach: I komu bym nie dała Pozwulicie Spuisz dziękuję za uwagę ! :D 🖐️

Gość sardonit
Ech, dziewczę, dożo wody upłynie nim ty coś sensownego sklecisz. To powyżej to śmieszna grafomania. Kiczowate obrazy, kiczowate porównania, wyświechtany język. No i prostaraj się moze jeszcze nie walić ortografów.

Gość sardonit
"złocistym płomieniem" "ciemna ziemia" "głucha cisza" - to są klisze językowe użyte miliony razy. "Rozwydrzone morze" na tym tle mosi ślady pewnej kreatywności, ale obawiam się, że spowodowane ignorancją kandydatki na poetkę tylko. Czy ty dziewczę wiesz w ogóle, co znaczy "rozwydrzony".

Gość Olussssssssss
Eh poprostu jesteście zazdrośni niestety talent i pomysł mam ale trudno NARA

Gość ja mysle ze to prowokacja
!!!!!!!!!!!! niezła :-)

Gość Nigdy2X nie poddawaj się

Gość PROSZE O ZAMKNIECIE
TOPIKU!

Gość Olussssssssss
pierwszy raz ktoś mnie SKRYTYKOWAl jeeeeeeeeeeeeeeeeeeest. Na to czekałam chodźżraz chodź raz LOL

Gość Olussssssssss
*chodź raz... Anty fani kontraFani HAHAHA... No dobra bo zaraz polecą obelgi XD

No cóż chyba musisz najpierw zabrać się za ortografię!!!!!

Gość Olussssssssss
Lol już pierwsza. CZekam na drugą :) ... Nie chce nic mówić ale problemy mam z ortografią... bo jestem na coś chora, nie ważne na co... Ale radze sobie, a talent mam jeżeli występuje w Warszawie w teatrze już 2 lata :) haha

Gość ona783268253
ej sorry ale ja juz pisze lepsze wiersze i teksty piosenek ale nigdy nie twierdzilam ze mam talent :/ zal