Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirelleczka211

pomozcie

Polecane posty

Gość Mirelleczka211

miesiac temu wyszlo mi ze mam problemy z jajnikami i prolaktyna musze chodzic na naswietlania, mozliwe ze bnedzie operacja albo laser no i hormony na zbijanie prolaktyny bo inaczej moge pozniej by bezplodna lekarz jak na razie odradzil mi klasyczne wspolzycie bo po pierwsze jest duza szansa na wpadke jak co, antykoncepcji poki co nie moge, gumka moze mi uszkodzic i tak bolesne juz po zabiegach miescja w pochwie. nie wiem jak powiedziec to swemu facetowi jestesmy razem pare tyg, nie kochalismy sie jeszcze ale wiem ze on by chcial. wiem ze jest duzo rodzajow pieszczot i seksu chocby analny do ktorego nie mam nic przeciwko ale boje sie ze on mnie odtraci po tym...nie wiem jak mu to powiedziec, bo zdaje sie ze dla faceta ogolnie seks klasyczny jest wazny

Gość Pozdrawiam Cię będzie ok
normalnie mu powiedz.. dziwne to twoje podejście chcesz z nim żyć czy tak tyko bzyknąć sie czasem???

Gość Mirelleczka211
dzieki za pomoc..ja chce z nim zyc, raczej boje sie ze on mnie po tym odrzuci...bo to jest tak ze on mial przede mna wolny zwiazek tyle ze jak laska go zdradzila z kumplem, wlasciwie sie tylko do niego przytulajac, zerwal z nia wiec widocznie nie byl z nia dla seksu choc w trakcie gdy z nia byl mowil ze mial z nia najintensywniejsze chwile niz ze wszystkimi poprzednimi,,,mnie jeszcze polotra miecha temu mowil ze on sie nie nadaje do stalych zwiazkow i ze nie wie czy do flirtu nawet, proponowal przyjazn a potem samo od niego wyszlo ze mu na mnie zalezy, codziennie do mnie pisze jak sie nie widzimy, pyta o wszystko, trzyma za mnie kciuki na sesji..wiec nie wiem skad ta przemiana w nim, boje sie jej ze taka nagla i stad te watpliwosci...:/

Gość Mirelleczka211
pewnie ze mu powiem Rhyme, dzieki za rade :) nie ma sensu go oszukiwac bo klamstwo bardziej zniszczy nasze relacje niz prawda...boje sie tego ale moze niepotrzebnie..w koncu zawsze chcialam zeby moj zwiazek byl oparty na szczerosci. tylko sie boje ze sie przestraszy, bo nie wiadomo jak to z mym leczeniem bedzie, moze trwac 4 miesiace a moze 8... a poza tym po prostu nie wiem jak to jest, czy dla faceta naprawde taki najwazniejszy jest klasyczny seks czy inne odmiany tez?