Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graniastosłup

Dziewczynka z dobrego domu i jej chłopak....

Polecane posty

Gość graniastosłup

ale jest mały problem ten chłopak jest hmmm... ma nieciekawą przeszłość. Siedział w więzieniu. Nie zostanie ten związek zaakceptowany przez moich rodziców i sama nie wiem co mam teraz robić.

Gość graniastosłup
pobicie z jakimś tam skutkiem uszczerbku na zdrowiu czy coś takiego.

Gość graniastosłup
kradł snopki siana z pola ,dostał dwa lata :(

No to chyba nie jest fajny chłopak:( Ja bym na Twoim miejscu się zastanowiła, czy chciałabym być z osobą, która była w stanie wyrządzić drugiemu człowiekowi taką krzywdę:o

Szczerze ci powiem daj sobie spokoj wiadomo sa wyjatki od reguly ale zdarzaja sie bardzo zadko zeby taka osoba sie w jakims stopniu zmienila i tak bedzie uwazana przez otoczenie za tredowata jeszcze zalezy ile on ma lat i w jaki sposob radzi sabie w codziennym zyciu .Sa przypadki ze nikt by nie pomyslal ze ta osoba kiedys siedziala ale ta osoba po wyjsciu zaczela prowadzic calkiem normalne i pozadne zycie.Ja spotykalam sie kiedys z taka osoba i powiedzieli rodzice ze jak nadal to bedzie trwalo a oni beda sie najadac wstydu ze z nim sie zadaje to moge sie wynosic z domu i sie wynioslam ale nie bylo warto bo i tak nic z tego nie wyszlo:(

Gość serduszko24
Mój też siedział, ale jest z daleka moi rodzice poznali go jako osobe,mojego chłopaka,bardzo go lubia i nie wiedzą o jego przeszłości-dlaczego maja go oceniac po czymś co zrobił w młodosci? lubia go cenią , cieszą sie nim razem ze mną, jak bedzie chciał to sam im kiedys powie...to jego sprawa.To ja z nim bede zyła a nie rodzice.