Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna 16-tka

RATUNKU czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość biedna 16-tka

kochaliśmy się bez zabezpieczenia i w dni płodne, ale to był mój pierwszy raz. Więc chyba nie mogłam zajść no nie?

moglas..nie ma znaczenia czy to byl 1, 10 czy 40 raz...moglas

Gość no jasne ze nie
za pierwszym razem broni cie pole siłowe

Gość emikuś
hejak.zdawalam maturke z bioli i powiem tobie kochana,ze nie ma takiej mozliwosci!!!!!wiec sie nie przejmuj i nie denerwuj ,bo nie mogło dijsc do zaplodnienia na 100%.pozdrawiam

Gość biedna 16-tka
mój chłopak mówił że dziewica nie może zajść...

przyda ci sie lęk!nauczysz sie odpowiedzialności!seks jest dla doroslych.czy juz jestes gotowa?poniesc ewentualne konsekwencje?macierzystwo,studia tylko zaoczne,koniec imprez,plakaty ze sciany zamienisz na tapete w kwiatki:)

w dni plodne?niby srodek cyklu?mozesz zajsc.pewnie.ale nie koniecznie.moze byc tak ze ci sie uda.pamietaj wymioty pojawiaja sie okolo 3-6tyd nie po 5dniach ani nie po tygodniu:)wszystkie huśtawki hormonalne i dziwne rzeczy ktore mozesz poczuc to kwestia twojej reakcji na \"chlopa\". mam 24,5roku wlasnie zaczelam zycie plciowe...

Gość emikuś
he irene :) tapeta w kwiatki :0 nie strasz dziewczyny.pozdrowienia dla ciebie

Gość ........ .............
prowokacja, nie ma tak głupich dziewuch :O

w twoim wieku gralam na oazie i uczylam sie!cholera.dzieciaki są az takie glupie?ludzie idealny wiek na seks to minimum 19lat!wasza psychika sie ksztaltuje.nie niszczcie sie!

Gość emikuś
BIEDNA 16 NASTKA ile jestes juz ze swoim chlopakiem???pytanie teoretyczne :)

Gość biedna 16-tka
3 miesiące :)

hej emikuś ja takze ciebie pozdrawiam:D 6lat ma minąć od pierwszej miesiączki,zeby organizm kobiety byl przystosowany do wspolzycia.bo zbyt wczesny seks to przyczyna chorob.o ktorych istnieniu mozna dowiedziec sie nawet za lat 20!

Gość emikuś
niemozliwe ale.....................................................................................w medycynie to nigdy nic nie wiadomo :( .....niestety

nie tak latwo zajsc w ciążę na szczeście.nie tak latwo....mial wytrysk w srodku?czy na zewnatrz? ja mysle ze nie tak latwo.jeden raz czasem wystarczy,ale tylko w telenoweli,zeby bohaterka mogla urodzic dziecko ukochanego :D nie martw sie!

ja nie wiem jakich.ale cos tam slyszalam o tym ze jak ma sie za wczesnie partnera albo za duzo partnerow to moze byc czasem choroba.chodzi o jakas flore bakteryjna.i o ingerencje w niedorozwiniete jeszcze narządy plciowe.dlatego zaleca sie czekac

Gość emikuś
NO NIE LATWO irene MASZ racje.my z moim mezem chybcia rok probowalismy i kiedy podpuscilismy to sie udalo.teraz mamy 5 miesiecznego synka ............jupi

Gość emikuś
dobra dziewuszki spadam kapac maluszka a Wy tu sobie jeszcze podyskutujcie :).pozdrawiam i do nastepnego razu kobitki :)

Gość gość
No moje oko tak troche jestes w ciąży 🖐️

Gość chwileczke....
po 3 miesiacach [ PIERWSZY RAZ ] z facetem do lozka....? nigdy nic nie wiadomo. poczytaj cos o objawach poczekaj do nastepnego terminu miesiaczki i zrob tet [ jak sie spozni....] w kazdym razie TRZYMAJ SIE I POWODZENIA:):*

Gość gość
ale tak troche na pewno jest w ciąży :classic_cool:PS: Ludzie, ten top to prowokacja, nie widzita?:D

nie tak latwo.zajsc.prezerwatywy są okropnie niewygodne zwlaszcza gdy sie zaczyna,ale lepiej nie do nich przyzwyczajaj.duzo nerwow mniej bedzie.trzym sie cieplutko16-tko i nie martwij:D

Gość emikuś
test dopierko wychodzi po ok 4 tygodniu ciazy.jednak na twoim miejscu nie przejmowalabym sie.tylko nastepnym razem tak nie rob.z pewnoscia twoi rodzice nie sa jeszcze przygotowani na bawienie wnukow.....badz bardziej odpowiedzialna i nie sluchaj takich glupich tekstow chlopakow typu"dziewica nie moze zajsc w ciaze" nie badz naiwna,bo potem bedziesz strasznie tego zalowac.pozdrowienia i nie boj sie :0

ja poszlam do lozka po dwoch tygodniach...i nie uwazam zebym byla "latwa" czekalam wystarczająco dlugo;\...