Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALBA JEST BOSTWEM

CZY WAŻĄC 55 KILO NA WZROST 170 CM MOGE BYĆ MODELKĄ ?

Polecane posty

Gość ALBA JEST BOSTWEM

Gość pchlasachrajka
majac 170 cm mozesz byc najwyzej fotomodelka, bo na modelke jestes niestety za niska ;(

Gość ALBA JEST BOSTWEM
ale jestem chuda.

Gość pchlasachrajka
nie szkodzi, liczy sie rowniez wzrost, a Ty po prostu masz o pare cm za malo na wybieg

Gość nie możesz
zrzuć z 7 kg albo podrośnij

Gość modelka
W wyjątkowych przypadkach 170 cm wystarczyło by na wybieg... Moje 173 cm wystarczyły :)

Gość oprócz wzrostu i figury liczy
się też twarz,oraz czy masz to "coś"co pozwoli Ci zostać modleką:-)Nawet wysokie i ąłdne dziewcyzny nie zawsze mogą być modlekami bo nie mają tego czegoś,tego wdzieku modelki...

Gość pchlasachrajka
do modelka - to zalezy o jakim wybiegu mowimy ;) zadna z wiekszych agencji, wspolpracujacych ze znanymi projektantami nie wezmie na wybieg osoby ponizej 175 cm chocby wygladala jak aniolek i miala boska figure ;)

Ciezko bedzie;) Choc jest kilka wyjatkow m.in. Kate Moss, która ma 168 cm;) I na twoim miejscu schudlabym jeszcze 2-3kg;) Ja sama mam 170cm, ważę tyle co Ty i chce schudnać z 3kilo:) A jakie masz wymairy przy tym wzroscie i wadze?

Gość brednie.
aby byc modelka liczy sie przede wszystkim wzrost. oprocz tego musisz sie zmiescic w ciuchy z wybiegu, tj. numer 36, numer buta zazwyczaj 40. to jest standard na wybiegu. twarz ma tu najmniejsze znaczenie. jesli masz ladna prezencje, nieco bardziej kobiece ksztalty i wlasnie ok 170 (czyli za malo , jak na modelka na wybieg) mozesz zostac fotomodelka. proponuje ci tez zglosic sie do agencji aktorskiej, np. gutejko. tam szukaja ciekawych twarzy, a nie tylko wzrostu i figury modelki.

Gość same brednie
w 36 to ona pewnie już teraz wchodzi. Powinna schudnąć na tyle, żeby 34 było czasem za duże. Ja mam 170, 51 kg i też nie jestem dość szczupła na modelkę.

Gość pchlasachrajka
waga zalezy od tzw grubosci kosci tylko ze majac 170 cm i tak nie ma sie szans na wybieg, a na fotomodelke jak najbardziej sie nadaje - tam waga nie jest az tak wazna, tymbardziej, ze sa programy ktore odpowiednio wymodeluja sylwetke na zdjeciu

przepraszam, a ile powinnam wazyc przy wzroscie 178cmna modelke? i co z tym rozmiarem buta 40? mam 38,5 :P

Gość pchlasachrajka
ivaa tu nie chodzi o wage, bo mozesz wazyc 60 i byc szczuplutka i wazyc 55 i byc gruba. Musisz byc po prostu szczupla. A z rozmiarem buta to nie spotkalam sie z tym, zeby klasykiem bylo 40. Mysle ze 38,5 nie stanowiloby problemu.

Gość brednie.
38? no to masz bardzo małą stopę , jak na swoj wzrost. mam dokładnie 178 cm wzrostu, tak jak ty i waze 56 kg, i jestem modelka. 40 to na wybiegach standardowy rozmiar buta, dla tego że wiekszosc tak wysokich dziewczat ma wlasnie taki rozmair. ale mysle, ze rozmiar mniejszy , tj. twoje 38, nie bylby wada. wada sa numery wieksze niz 40.

Gość kjojiki
moglabyś . ALe jestes paszetem wiec sie nie nadajesz.

Gość Lilly_Rose
Jakim pasztetem??? :-/ Według mnie ma bardzo dobry wzrost i wagę, ale nie znam się na sprawach związanych z modą, wybiegami itp. Nie wiem czy nadawałaby się na modelkę. Sama też mam 170 cm i ważę jakieś 53 kg. Jeszcze niedawno ważyłam 50. Czasem tęsknię za tą wagą, ale wtedy miałam taką bo niewiele jadłam i cały czas burczało mi w brzuchu.

Gość gość
Katte Moss ma 170 cm wzrostu i jest top modelką

Gość gość
Nie będziesz modelką, ale możesz kupić piękne meble na meblewoskowane.pl