Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arsenio iglesias

Żona akceptuje że mąz ja zdradza

Polecane posty

Gość gość
Gdzie indziej facet ma kilka zin i jest oki, gdzie indziej kobieta nie godna jest bo wlosy pokaze itd. Godnosc jest pojeciem wzglednym ale jedna rzecz cechuje gofnosc nie robic niczego wbrew sobie. Kto powiedział ze wszystkie kobiety ktore godza sie nmna zdrade meza robiavto wbrew sobie i cierpią. Tak samo jest z mezczyznami którzy przyzwalaja na zabawy zon z innymi i też nie robią tego wbrew sobie. Jeszcze inne poeiedza ze branie mezowi do buzi jest nie godne lub lizaniu cipki. To wszystko jest sprawa indywidualna

Gość gość
Są tacy, którym możesz napluć w twarz, a powiedzą, że deszcz pada.

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/blagam-pomozcie-p_6461704 - jest nas tyle na kafe że jakby każdy wysłał tego jednego smsa to szybko uzbierałabym potrzebną sumę na operację. Bardzo wszystkich proszę o pomoc. Błagam o smsy oraz przekazywanie 1 % Chętnie się odwdzięczę w jakiś możliwy sposób (mogę np. rozliczyć pit-a w zamian za wysłanie sma i wpisanie w formularz pit 1% podatku dla mnie) lub może coś zaproponujecie? Miłego dnia

Gość gość
Mnie podnieca kiedy moja zona robi to z innym.

Gość gość
Moj maz chce bym go zdradzala twierdzi ze to doda pikanterii. Nie wiem co o tym sadzic bo jskos brzydze sie innych nawet jesli zrobie to dla meza to o tez nie wiem czy maz pozniej nie bedzie na mnie zly za to. Co bedzie jesli mi sie to spodobało i bede chciala caly czas?

Gość Gozmorek
Jeśli maz chce bys go zdradzala to go zdradzaj bo weźmie zonata kochanke i to ona będzie go zdradzala z mezem. Tak ze jesli to ma dodac pikanterii jak twierdzi maz to poprostu spelnij jego zachcianki erotyczne. Jesli oczywiście zupełnie nie odpowiada Ci to nic na aile ale wtedy licz sie z konsekwencjami ktore mogą byc bardziwj bolesne. Co do akceptacji zdrad to tez problemu nie widze. Robicie afere o nic nie znaczący wyskok. Niech zdradzana osoba wyobrazi sobie ze to ona zdradza i zastanowi sie czy ta zdrada miala by znaczenie czy nie.