Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu co tu

czy powinnam to jakos sprawdzic??

Polecane posty

Gość syrakuzja
prawda jest taka, ze kobieta zawsze wyczuje zmiane u faceta; zreszta przeciez oni zdradzaja sie ze zdrada bardzo czesto-kto nie jest naiwny i zaslepiony ten zobaczy

Gość ii...
natomiast byla raz sytuacja kiedy powiedzial o pewnej dzieczynie ze jest bardzo ladna i rzeczywiscie jak ja zobaczylam i wtedy bylam troche zazdrosna bo on powiedzial o niej wyjatkowa i po chwili juz smial sie ze mnie ze jestem zazrosna bo ja nie wytrzymalam i cos mu tam powiedzialam:O

Gość syrakuzja
a ile macie lat jesli moge zapytac? i ile czasu razem

Gość ii...
ja 26 on po 30

Gość ii...
ciagle sie poznajemy i w sumie zaczynamy byc razem a znamy sie ok pol roku

Gość syrakuzja
trudno stwierdzic; byc moze mowi to bezwiednie, byc moze mowi to, zeby Cie wkurzyc, zeby sprawdzic-jesli sie wkurzysz dla niego znak, ze Ci zalezy i ma Cie w garsci. na ogol kiedy miedzy ludzmi jest dobrze, raczej nie staraja wywolywac zazdrosci u drugiej osoby...

Gość ii...
wydaje mi sie wlasnie ze chce mnie sprawdzic bo ciagle wydaje mu sie ze nie mnie na nim nie zalezy bo ja raczej ukrywam sie z uczuciami poki co nie chce sie spieszyc i on chyba czuje sie niepewny moze to stad sie bierze?

Gość syrakuzja
byc moze jest jak mowisz; w koncu Ty znasz go najlepiej; nie wiem czy jest bufonem czy skromnym czlowiekiem itd itp jak sie do Ciebie odnosi jak Cie traktuje itd

Gość ii...
nie jest bufonem wlasnie to co mnie w nim ujmuje to min to jak sie do mnie odnosi od poczatku znajmosci mowi mi sloneczko , raczej zawsze troskliwie i czule

Gość ii...
no wlasnie nasza znajomosc poki co na odleglosc wiec tak ciezko poznac czlowieka a kontak skype i telefon

Gość syrakuzja
no to trudno cokolwiek powiedziec, naprawde; czlowieka mozna poznac i ocenic zyjac z nim tu i teraz

Gość ii...
narazie jest jak jest zyjemy na odleglosc nie jest to zawrotna odleglosc ale tez nie blisko ja czuje ze mu zalezy gdyby tylko czesciej sie odzywal

Gość syrakuzja
a ile was dzieli km?

Gość ii...
80km

Gość syrakuzja
hmmm... no nie wiem... z odzywaniem sie facetow roznie bywa, trzeba znac otoczke, zeby nie wysnuc zbyt pochopnych wnioskow; ja nie jestem zwolenniczka zwiazku na odleglosc w kazdym razie

Gość ii...
ale stalo sie zaczyna mi zalezec zobaczymy jak to dalej pojdzie

Gość syrakuzja
tak wlasnie czas pokaze, ale nie badz zbyt nachalna, ani zbyt wycofona-zloty srodek:) i bedzie co ma byc, z takiego zalozenia wychodze:)

Gość ii...
hm zloty srodek.. i to jest wlasnie najtrudniejsze:)

Gość syrakuzja
moze poczytaj 'dlaczego mezczyzni kochaja zolzy", ksiazka polecana tu czesto na forum:)

Gość ii...
ja raczej pomalu sie otwieram z niego zas taki orator probuje mi tak cos powiedziec ale czasem mam wrazenie, ze sie wstydzi. Czytalam te ksiazke dawno temu i troche stosuje tak ze czasem nazywa mnie bez serca by po chwili stwierdzi ze jestem cudowna lubie to w nim

Gość syrakuzja
a niby co wstydzi sie powiedziec Twoim zdaniem?

Gość ii...
ze ogolnie jest mna oniesmielony zreszta sam mowil ze wstydzi sie kobiet

Gość ii...
tzn nie powiedziec ze jest oniesmielony tylko czasem mam wrazenie ze chce mi cos powiedziec ( wyczuwam ze cos roamntycznego ale moge sie mylic) a czuje sie oniesmielony o w ta strone.A ostanio to nawet wyznal mi swoje uczucia na papierze

Gość ii...
tylko ciaglemam jakies obawy moze to przez ta odleglosc bo wlasciwie ja nie znam jego otoczenia jedynie z jego opowiesci

Gość syrakuzja
nic tu nie uradzimy a wszelkie spekulacje na nic sie zdaja... czas pokaze, ale warto, zebyscie byli blizej siebie w miare mozliwosci, bo wirtualnie czlowieka sie nie pozna, jego intencji, charakteru itd... zreszta czasem beczke soli zjesc razem to za malo....