Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poduszka555

Boję się dalej włożyc, a boli.....

Polecane posty

Gość poduszka555

Bardzo prosze o szybka odpowiedz bo jutro jade z klasą na basen i muszę założyc tampona..... i mam pewien problem bo gdy wkladam tampona poprostu nie moge daleko go włożyc bo mnie boli...! a jak zostawię go nie zbyt głęboko to wszystko mnie boli... BŁAGAM ODPOWIEDZCIE!!!

Gość rozluźnij się
rzeczywiście, jeśli nie włożysz tamponu odpowiednio głęboko, będziesz go cały czas czuła, co jest nieprzyjemne i bolesne też miałam ten problem za pierwszym razem żeby założyć tampon głębiej, musisz rozluźnić mięśnie pochwy oczywiście to może dla Ciebie nie być łatwe, bo wmawianie sobie "nie denerwuj się", gdy człowiek się denerwuje, zazwyczaj nie skutkuje być może będziesz potrzebowała wielu prób przy kolejnych miesiączkach, aż stanie się to dla Ciebie zwyczajne i nie będziesz spinać mięśni z nerwów rada na dziś: oddychaj głęboko (brzuszkiem) przy zakładaniu i pomyśl o czymś miłym

Gość zaniepokojona 20
tampony z aplikatorem polecam. Tez kiedys miałam ten problem i tampaxy mnie uratowały:))lec do sklepu przeczytaj ulotke co i jak i baw sie dobrze na basienie.Pozdrawiam

Gość poduszka555
Bardzo wam dziekuje! ale czy tampony z aplikatorem nie sa bolesne ani nie zbyt ,,brutalne,,? PROSZE O ODPOWIEDZ!

Gość zaniepokojona 20
szczerze Ci powiem,że 100 razy bardzije wole te z aplikatorem. Wcześnije próbowałam zwykłe ob (bez aplikaotra)i nie mogłam ich wloożyć. Te z aplikatorem maja gładką powierznie i nie musisz sie martwić że za plytko czy za glęboko włożony bo apikator rozwiązuje te kwestie.(dodam że bylam wtedy jeszcze dziewicą jak je pierwszy raz stosowałam) pozdraiwiam i jak nie jesteś zdecydowana to nie używaj wogóle nie używaj tamponw, a na basen z klasą wybierzesz sie następnym razem!!pa