Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona 23

dziwny okres

Polecane posty

Gość Zmartwiona 23

witam! termin do ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie. podejrzewalam ze jestem w ciazy ale zrobilam dwa testy z tygodniowa przerwa ktore wyszly negatywnie. okres spoznil mi sie 10 dni a potem jak nadszedla to byl bardzo dziwny. na poczatku mialam brazowe plamienie a na i dzien krew. trzeciego dnia zas delikatne plamienia. tak wiec caly moj okres trwal zaledwie 3 dni a nie tak jak zwykle ponad tydzien i byl wyjatkowo bolesny. zastanawiam sie czym to moze byc spowodowane. dodam ze od 4 miesiacy mieszkam w anglii i do tej pory nie mialam problemu z miesiaczka byla regularnie.

Gość Zmartwiona 23
nikt nie mial takiej sytuacji?

po okresie zrobilas jeszce raz test ciazowy? zrob jesli nie bo ja jak zrobila mtest przed dniem spodziewaniej miesiaczki to wyszedl negatywnie a tydz po juz pozytywnie. a moze bylas w ciazy i poronilas samoistnie? a byc moze to zwykle zaburzenia hormonalne. tak czy owak zrob test jeszce raz

Gość Zmartwiona 23
do Dziunka zrobilam test jak mi sie okres spoznil i dzis zrobilam test czyli dzien po tym jak mi sie skonczyl ten dziwny okres i tez wyszedl mi negatywnie.... czy poronilam to nie wiem bowiem kochalam sie ostatni raz z chlopakiem 6 stycznia i nie wiem czy bylam w ciazy no bo test negatywny a objawow zadnych nie mialam.