Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caira

Na blizny po trądziku i przebarwienia?co??? szukam skutecznych produktów!

Polecane posty

Gość Caira

Gość mikrodermabrazja

Gość acnederm lub inne kwasy
na noc, a na dzien krem z filtrem

Gość pchlasachrajka
mikrodermabrazja jest najskuteczniejsza, zwlaszcza jesli blizny sa znaczne, jesli sa niewielkie to mozna zrobic zabieg z kwasami

Gość Caira
ale wiecie ... moze na poczatek cos w cenach wzglednie przysteppnych ... ? jakis kosmetyk?lek?

Gość pchlasachrajka
mozesz sprobowac smarowac cepanem .... ale i tak wydasz mase kasy na rozne mazidla a efektu nie bedzie takieg jak po mikrodermabrazji

Gość Caira
a na czym sie opiera ten zabieg? i gdzie w Krakowie? wole mazidla :)

Garnier czysta skóra 3w1 Niwea visage zel do twarzy Lirene zel do twarzy Zobacz w drogeriach na pewno coś znajdziesz dla siebie;)

Gość pchlasachrajka
http://www.laime.pl/?gclid=CIip0YOzqJECFSRWMAodi2fcYw - to o mikrodermabrazji w Krakowie, to zabieg zluszczania martwego naskorka jakby proszkiem i jednoczesne wsysanie go, nic nie boli, troche może nieprzyjemne, ale efekty są od razu, a po kilku zabiegach buzia jak u niemowlaka - tylko zeby to mialo rece i nogi to musza byc zaleczone "żywe" krostki. a co do zabiego kwasami to http://www.alter-ego.net.pl/peelingi_kwasami.html

Gość Caira
yhm, a ile taka przyjemnosc?a jaka mam gwarancje,ze nic nowego sie nie pojawi?

Gość pchlasachrajka
tam wejdz sobie w cennik gwarancji nie ma nigdy, ale czesto lekarz dodatkowo zleca kuracje antybiotykiem dla swietego spokoju

Gość pełna załamka
a jak do pielgnacji twarzy co polecacie?

Gość pchlasachrajka
do pelna zalamka - najlepsze kosmetyki zleci dermatolog, nie ma uniwersalnego srodka, to czym powinno sie pielegnowac skore zalezy od tego jakie sa zmiany, jak nasilone itp

Gość pełna załamka
przykro mi ale chodzilam do dermatologa :( do dwoch - jedna nie wiedziala nic, po popatrzeniu na mnie, a druga, zapisywala masakrycznie drogie leki, bez skutku :(

Gość pchlasachrajka
do pelna zalamka - to oznacza, ze musisz znalezc innego dermatologa, ja tez chodzilam po wielu zanim trafilam na takiego ktory strzelili w 10 :)

Gość lissbaby
zal mi pieniazkow na zabawy z nimi i czasu ...

Gość pełna załamka
zgadzam sie z lissbaby :) tez mi zal ile mozna sie z Nimi bawic

Gość pchlasachrajka
uwazam, ze lepiej jest wydac kase na kilku dermatologow niz na kosmetyki, ktore na dluzsza mete moga zaszkodzic - ale kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat ;)

Gość 20dziestolatka.
Ja sama lecze blizny i przebarwienia. oosbiscie moge polecic tointex dobra amsc oko10 zł i acne-derm okolo 20 zł. Nio a tak nic wiecej nie moge polecic bo ja sama jezdze codziennie na zabiegi laserem, od jutra znow zaczynam. Pozdrawiam

Gość pełna załamka
no ale ja mam pare blizn, tak punktowo ;) po wiekszych wypryskach, no i jakie takie przebarwienie,ale to chyba takie wrazenie przez zaskorniki

zgadzam sie ze dermabrazja-a mozesz ja zrobic sama w domu(z tym ze mikrodermabrazje) i wyjdzie taniej niz u kosmetyczki z tym ze efekty nie sa od razu a po kilku tyg ale dZiala naprawde bo kiedys sobie tak usunelam,ja mialam zestaw do mikrodermabrazji firmy nu-skin i placilam o ile pamietam ok 120zl(za kosmetyk do mikrodermabrazji i zel rozjasniajacy czy jakis taki), ale gdzies tu na forum babki pisaly o podobnych produktach innych firm i znacznie tanszych bo za ok60zl,z tym ze nie wiem jakie to firmy ale na allegro pewnie znajdziesz cos

och i zapomnialam ze kiedy to stosowalam regularnie to nie wychodzily mi wielkie ropne pryszcze jak wczesniej tak ze generalnie jestem zachwycona i buzie mam jak tylek niemowlaka :P a u kosmetyczki to drozej wychodzi bo trzeba kilka zabiegow-bylam zreszta z tym ze robilam ten zabieg na piersi a nie na twarz