Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foreter88

krepujacy problem penisem

Polecane posty

Gość foreter88

witam mam dosc dziwny problem. za kazdym razem kiedy chce sie kochac z dziewczyna moj czlonek opada przy probie wejscia. wtedy miziamy sie dalej zeby go podniesc i tez sa klopoty - nie chce stanac - a jak juz stanie to zanim sprobuje w nia wejsc znowu opada. narazie udalo nam sie raz.... ale tez nie do konca bo po 5 min nawet w srodku sie skurczyl... problem nie lezy w tym, ze ona mnie nie kreci itp... bo lezac sobie obok niej, wystarczy mi lekki dotyk lub otarcie o pupe i juz stoi twardo jak skala... problem jest tylko przy stosunku. dopiero zaczynam zycie seksualne i mysle, ze jest to spowodowane stresem. kazda nieudana proba poglebia problem bo stresuje sie jeszcze bardziej i tak powstaje bledne kolo... troche mi wstyd przed dziewczyna (ona mowi zebym sie nie martwil, bo i tak jest fajnie itp...) jednak mnie to strasznie meczy. moze ktos cos doradzic? bede wdzieczny za pomoc

Gość nie myśl tak o tym
pewnie że ze stresu:) jak się bedziesz obawiał że się skurczy to masz jak w banku, że tak będzie;)

Gość foreter88
no zgadza sie... staram sie nie myslec o tym, ale jak widac na staraniach sie konczy ;)

stres, stres, stres ! rozluznij sie.. bedzie dobrze ! Powodzenia 🌻

Gość foreter88
tzn mam myslec o czym innym czy jak? przejdzie z czasem? bo jak narazie postepow nie widze... zdaje sobie sprawe z tego, ze to przez stres ale nie potrafie nad nim zapanowac... moze jakies rady?:>

hmmm... napewno przejdzie . moj partner tez tak mial, a z czasem w koncu sie udalo :D moze lampka wina na poczatek ? rozluznij sie. seks to nic strasznego ! nie mozesz sie denerwowac ;)

Gość foreter88
obawiam sie, ze po alkoholu problem moze sie poglebic :D wiem, ze to nic strasznego i mam wielka ochote sie pokochac... niby jestem napalony jak zwierz... a tu klops :D

Gość Berberys
Spokojnie, moze po prostu nie jestes na sex gotowy i dlatego tak sie stresujesz. Sex ma byc zabawa, przyjemnoscia a nie mysleniem tylko czy dzis sie uda, czy znow kaszana. Troche luzu. Przystopuj, zajmij sie na razie innymi pieszczotami. Jak przyjdzie czas i bedziesz gotowy do sexu, to bedzie Ci stal jak sosna ;)

Gość nie myśl tak o tym
no to jak tak bardzo chcesz to wyluzuj chłopie bo Ci bedzie opadał cały czas. Jedyną dobrą radą jest: WYLUZOWANIE bo w tym tkwi problem. Próbuj. A może za słabo znasz dziewczynę, może trzeba poczekać? Ile masz lat?

Gość hubutuiguguyyg
Stres. Wypijcie po lampce wina - moj fac et po alkoholu wrecz nie konczy :)

Gość foreter88
21 lat :/

Gość foreter88
tylko u mnie ten problem powoduje to, ze nawet nie moge wejsc w partnerke takim zdechlakiem :/

Gość foreter88
stwierdzilem, ze trzeba szczerze pogadac o tym z kobita i po rozmowie czuje sie lepiej ;) mowi sie trudno... bedziemy probowac az do skutku :]

Gość son of devil
no stres albo za ciasna guma(jesli takowych uzywacie). Moja rada to dluuuugggaaaa gra wstepna (conajmniej 45 minut) tak dluga ze nie bedziesz o niczym innym myslal tylko o tym zeby juz byc w niej :) Albo sprobujcie "kochac sie" w ubraniu w sensie ze jestescie ubrani a ona Cie ujezdza albo cos tez moze podzialac:) Pozdrowki i szalonego zycia erotycznego zycze:)

Gość ale zanim pójdę
jesteś ewenementem na skale światową, podczas wzwodu penis ci maleje