Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kampania na rzecz antykoncepcj

DUREX 50 TANIEJ!!! REWELACJA

Polecane posty

Gość Ony
Łał :D Ale żeby psy z kondonami mieszać to trza mieć napaprane w czajniku :D

Gość krysia_pol
nie wydaje mi sie ze tak samo kosztuja, bo jak kupisz 50 to zyskujesz 30-40 zlotych, a to kupa pieniedzy dla studenta

Gość Ony
Ale york w kondonie ?? Albo york z kondonem na głowie ?? Nieeeee... to bez sensu, nieważne ile się na tym oszczędza :D

Gość wujek cichoooj
Powiem tak!!! stary waligruch jak nie umiesz liczyć, to do podstawówki - tam cię może naucza dodawać ;) i zastanów się człeku, jak Co piszesz, bo dla mnie facet ma z przesyłka produkt tańszy o 50% niż w sklepie i aptece a to jest różnica a Kolo ony - suchej sam ino - facet jest po prostu alfa&omega!!! Pisałem do niego i sprzedaje jeszcze kosmetyki Max-Factor, Sally Hansen i to również 50 % ceny ( w sklepie za podkład moja kobieta płaciła 70zl u Piotrka ten sam 38zl!!! -Jest różnica- Dodatkowo organizuje painboll - równiez bardzo tanio!!! Jak dla mnie człowiek godny POLECENIA!!!

Gość Kitty Kat
Durexy pękają;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/

Gość kamit222
To może ja kogoś innego zaproponuje a mianowicie sklep www.kupuj-durex.pl wydaje mi sie że cena jeszcze lepsza :)

Gość Romano Sexmacher
http://www.sex-shop.net.pl ma za to najdrożej ale w takiej temperaturze na dworze zanim kurier przyniesie paczkę, to będzie po gumeczkach. Najwyżej końcówki jako gumki do włosów się uchowają :D