Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeee.....

NIE CIERPIE SEXU!!!!!!!!!! PłAKAć MI SIE CHCE

Polecane posty

Gość nieeeeeeee.....

nic nei czuję przy stosunku 😭 Przed jestem bardzo podniecona i tak dalej, jest super gra wstępna, a jak przychodzi co do czego i mi włoży to pierwsze paredziesiąt sekund jest trochę fajnie, ale ja nic nie czuje po chwili! Znaczy czuje że jest we mnie ale nic mi to nie robi! wręcz denerwuje mnie to tarcie już pod koniec się modlę żeby się spuścił a itak nie trwa to długo 😭 o co chodzi :O jak mi robi palcówke to też jest fajnie pierwsze sekundy a poźniej nic!!!!!😭 jego członek ma 15cm i 11 szerokości. Co jest ze mną nietak, jak sobie pomóc 😭

Gość iubire
hmm... czy to Twój pierwszy partner? Czy odczuwałaś przyjemność sama ze sobą? I może to troszkę dziwne... kochasz go? I jak Wam jest poza łóżkiem? Ogólnie to ciężko coś wywnioskować ;(

Gość DOREMIJA
15 cm to dla mnie malo. moj man ma 22 jest tak szeroki prawie jak moj przegub u reki.. za kazdym razem,gdy wchodzi we mnie, sprawia mi troche bolu, ale tuz potem jest BOSKO! KOCHAM JEGO FREDA!!!

Gość ddddddddd
mi nie potrzebny dłuższy bo itak boli jak na pieska. Może za cienki?😭 Sama tylko łechtaczkowy orgazm, jak sama coś sobie wkładam to również ZERO. możliwe abym miała nieczułą pochwę? Czy Wam sprawia przyjemność jak same coś wkłądacie? Macie orgazmy pochwowe?:(

Gość ddddddddd
pomożcie😭

Gość Kitty Kat
eeeeh nawet nie wiesz jak świeynie cię rozumiem,ze mną jest dokładnie tak samo,kiedy we mnie wchodzi to przez 2 min jest mi fajnie,a później nic nie czuje i też modele się i robię wszystko (głośno jęczę,krzycze, szeptam zboczone teksty) żeby tylko doszedł...nie wiem dlaczego tak jest:( uwielbiam minetki,palcówkę lubię bardzo...ale sex nie daje mi przyjemności :(:(

Gość ddddddddd
😭 a ile czasu robi Ci minetkę zanim dojdziesz? Bo mój jak robi pare minut a mi się nie chce jeczeć ani nei ejst mi jakoś dobrze specjalnie to mówię żeby przestał, bo mi głupio! :O i czuję, że on myśli że jakaś kłoda nieczuła jestem, bo on przecież dochodzi od razu i może nie rozumieć. Jakaś dziwna jestem

Gość Kitty Kat
robi mi ją bardzo długo,ale musze sie niezwykle skupić żeby było mi dobrze,czasem przerywam mu bo szkoda mi go że tak się męczy:( ale wkońcu jednak dochodze:) siadam mu czasem na twarz i wtedy jest mi najlepiej,szybko dochodze....ostatnio robiliśmy to na stojąco tzn.ona stał za mną i masował mi cipcie i tak śiwetnie jeczał do ucha,doszłam w 5 minutek...:)

Gość ddddddddd
kurdę, a jak Ty to robisz, że się nie wstydzisz. Ja się wstydze nawet jak mi liże:( Jak by tak zrobił i stanął za mną i zaczął masowac, to bym się wstydziła. W ogóle to wstydzę się moich szneków i tego jak wyglądam jak mi dobrze, a bardziej tego że prawie nie reaguje! Kiedyś się nagrałam przy masturbacji i jak dla mnie to wyglądam idiotycznie, mimo że niby taka piękna dla wszystkich jestem:O:O:O

Gość Kitty Kat
nie wstydź się seksu i swojego ciała:) ja też zawsze myśle że wyglądam głupio jak robie laske mojemu misiowi,ale to nie jest prawda:) przekonałam się o tym;) jestem otwarta na seks,często to ja przejmuje inicjatywę,w łóżku jestem gorąca i namiętna tylko nie czuje nic jak on mnie posuwa ;( nie wiem dlaczego tak jest;(

Gość ddddddddd
a jak to robisz, że taka jesteś? Jak się zachowujesz? Też bym chciała. A on ma małego?

Gość Kitty Kat
poprostu taka jestem:)mam wrodzone zdolności bycia suczką,lubię to i wiem że rozpala to mojego chłopaka,zresztą już chyba mam taką urodę hehe:) niee ma 17 cm długości i 13 objętości

Gość Kitty Kat
więc nie jest mały:)

Gość jak dla mnie to Ty skarbie
masz kompleksy, wstydzisz się swojego ciała, swoich reakcji, swojej seksualności ... i dlatego nie koncentrujesz się na miłości fizycznej tak, jak należy, co prowadzi do braku pełnej przyjemności ... poza tym jeśli chodzi o same doznania podczas wkładania penisa do pochwy, to tak ma większość kobiet - są w stanie osiągnąć orgazm jedynie podczas pieszczot łechtaczki

Gość ddddddddd
a mogłabyś mi opisac jak się zachowujesz i co robisz dokładnie? bo wolę już grać albo się tego nauczyć niż być taka nijaka:P

Gość ddddddddd
napiszcie mi scenariusz, chcę go zaskoczyć, nie musze być sobą, a może mi sie to spodoba

no i kolejny błąd - chcesz kopiować zachowanie Kitty :O czyli będziesz grać jakieś kompletnie nienaturalne dla Ciebie scenki, Twój facet wyczuje sztuczność, a Ty nie będziesz z tego miała już kompletnie nic

Gość Kitty Kat
heeeh odradzam udawania bo to do niczego nie prowadzi... jeśli nie dochodzisz nawet przy minetkach.... najgorsze jest udawanie...ja swojemu chłopakowi od razu powiedziałam że nie daje mi przyjemności wkładanie penisa do pochwy i on to wie,ale ciesze się że chociaż jemu jest dobrze:) następnym razem spróbujemy z ostrym pieszczeniem łechtaczki...może dojdę:D

zastanów się, czego chcesz: - tego, żeby twój facet miał demoniczną, rozpaloną, szaloną partnerkę? a skąd wiesz, że on Ciebie nie pożąda taką, jaka jesteś teraz? i jak zaczniesz odstawiać jakieś cyrki, to on się zniechęci ... problem siedzi w Twojej głowie !! - chcesz, żebyś Ty zaczęła odczuwać przyjemność? tym bardziej nie tędy droga

Gość ddddddddd
wiem, ze on tego chce! mówiłmi nie raz, że chciałby abym była ostra, inicjowała coś, przywiązała go do łóżka. Nie pasujemy do siebie , bo ja wole jak donminuje facet, a on jak ...:(

no i powtarzam - mało która kobieta miewa orgazmy pochwowe !!!

Gość ddddddddd
ale chcę być inna, jak mam się zachowywać

on chce Twojej dominacji... hmm, ciężka sprawa :( wiadomo, że możesz się nauczyć paru sztuczek, ale to nie będziesz TY !!! kim jest dla Ciebie ten chłopak, to coś poważnego? bo chyba faktycznie kompletnie do siebie nie pasujecie w seksie

Gość Kitty Kat
może nie dojrzałaś do seksu?

Gość ddddddddd
jestem z nim 3 lata. Nie muszę to być ja, po prostu powiedzcie, nie będe nic robic na siłe, chce się nauczyć tych trikóitd

Gość ddddddddd
i kocham go ale mało mnie pociaga, bo jest chudy

widzę, że nie chcesz nic dla siebie, tylko koniecznie chcesz zaspokoić pragnienia chłopaka swoim kosztem :( ale o.k., nie będę moralizować, sama kiedyś zrozumiesz, że nie tędy droga zaraz napiszę Ci parę rad, skoro koniecznie chcesz scenariuszy

Gość Kitty Kat
tych odruchów nie można się wyuczyć...to trzeba czuć!!

Gość Kitty Kat
jeśli tak mówisz,że cię nie pociąga to po co z nim jesteś?? może faktycznie to on nie potrafi doprowadzić cię do orgazmu,albo sprawia że nie porafissz się przy nim wyluzować i pójść na całość...

nie wiem, jak wyglądasz i jak się ubierasz, ale skoro on lubi dominację, to spróbuj podczas seksu wyglądać nieco "ostrzej" niż zwykle - jakaś ekstrawagancka fryzurka, mocniejszy makijaż, szpilki? sama popróbuj, co będzie do Ciebie pasowało (bo jak nie chodzisz w butach na obcasach, to się wyglebniesz i po seksie :D) może jakieś gadżety? wiesz, o jaki rodzaj dominacji jemu chodzi? klimaty sado-maso, czy po prostu więcej inicjatywy z Twojej strony? może zrób striptiz?