Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina210

Osłabienie, senność, omdlenia - nie wiem co mi jest.....

Polecane posty

Gość gość
A ta żywa sól magnezowa to jak działa ? Co to za produkt ?

Gość gość
Żywa sól magnezowa działa na wiele dolegliwości i do tego jest naturalna. Ulotka dostępna jest na stronie solmg.pl.

Gość gość
Koniecznie zrób sobie wynik tsh na tarczyce. Miałam podobne objawy, omdlenia i się okazało że to niedoczynność tarczycy. Za tydzień ide prywatnie do endokrynologa bo na NFZ kolejka 2 lata:-o A tarczyca jest bardzo ważnym sterownikiem wszystkich organów i procesów życiowych w organizmie. Zresztą poczytaj sobie w necie. W zwykłych badaniach krwi nie da się tego wyczytać. Badanie krwi musi być ukierunkowane na hormony tsh. Pozdrawiam

Gość gość
zrób sobie testy w Lalimed http://www.lalimed.pl/ Ocenią ci tam stan organizmu i pewnie znajdą przyczynę twojego gorszego samopoczucia. Według mnie to może być np. zakwaszenie organizmu

Gość gość
Moze komus pomoze. Mnie leczyli na glowe z tymi dolegliwoaciami a wyszlo ze mialam zaoalenie jelit i zoladka. Lezalam na nueologii i mysleli ze mam zakrzepice bo ddimery ktore to okreslalaj mialam na poziomie 4tys jak podczas zawalu. Po 3 miesiacach moja rodzinna zlecila mi gastroskopie i dala leki. Pomoglo z czasem. Nerwice tez mi wmawiali i nawet chodzilam do psychiatry. Tylko ze to nie pomagalo. W koncu samo ustapilo. W koncu jakis madry laryngolog powiedzial mi ze w zoladku mamy nerw bledny tzn przechodzi przez zoladek i mam najprawdopodobniej jego podraznienie. Leczyli mnie lekami na nerw bledny i na zoladek i mi przeszlo. Teraz wiem ze musze pilnowac brzucha i glowy. Mam dopiero 33 lata a powiem szczerze ze nie sadzilam ze bede sama funkcjonowala bo nie moglam nawet wstac z lozka. Schudlam 15 kg i bylam wrakiem czlowieka.

Gość gość
Co to za leki na nerwy błędny? Jestem ciekaw, mam przepuklinę rozworu przełykowego i też mogę mieć podrażnienie tego nerwu. Napisz, jakie leki zażywałaś. Pozdrawiam. Sebastian