Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijkacjhCbS

pomozcie waze pytanie

Polecane posty

Gość mijkacjhCbS

mam wazne pytanie prosze odpowiedzcie niedlugo zamierzam zajsc w ciaze pracuje od 8 mc na umowe jednak kolezanka tlumaczy mi ze na l4 moge isc dopiero po 3 miesiacach od zajscia w ciaze -z tego co ja slyszalam mozna isc od razu ,moja praca jest stresujaaca w dodatku spedzasm calyczas przed komputerem i mam kontakt z osobami chorymi wydaje mi sie ze w takim wypadku moge isc od razu na l4 .wiem ze pytanie glupie ale ona stwierdzila ze jej dwie kolezanki czekaja az minie 3 miesiace by mogly isc na zwolnienie mam metlik pomozcie

Gość mijkacjhCbS
naprawde wazne pomozcie

Gość opanujcie się
ja też siedzę 8 godzin przed kompem i mam bardzo stresującą i odpowiedzialną pracę a mimo to chce pracowac do porodu a ty jestes pasożytem

Gość mijkacjhCbS
sama jestes pasozytem jezeli chcialabys narazic dziecko na choroby a racuje z ludzmi chorymi nie daj boze dziecko zlapie rozyczke ysl o nim egoistko a nie o swojej dupie

Gość opanujcie się
spierdalaj pasożycie

Gość jhbgvjuhgvujuh
wspolczuje temu dziecku za taka popiepszona nmatke ktora pewnie dawala na prawo i lewo a teraz ma je gdzies patologia toba kieruje

Gość lalalalalalalalallalaa
Ciąża to nie choroba więc nie pójdziesz tak łatwo na L4.

do autorki topicu - nie martw się, moja bratowa jest na zwolnieniu lekarskim od 6 tygodnia ciąży, więc wiem, że można :):):).

Gość dzieki aga29
gdybym miala mozliwosc na przeniesienie na inne stanowisko to ok ale ja pracuje z osobami chorymi min na choroby zakazne wiec taka praca w ciazy jest nie wskazana i dziewczyny u mnie gdy tylko dowiadywaly sie o dzidzi od razu szly na l4 bez problemu a moja znajoma zbila mnie z tropu