Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJKA....30

LEKARZ POMOZE DORADZI!!!!

Polecane posty

Gość MAJKA....30
ja nie polecam tych tabletek radzilabym zaczac jesc inaczej , czwiczycc i brac l-karnityne

Gość Bozena I
Do Majki mam prośbe przetłmacz mi to " Fibroadenoma hyalinisans parvum et morbus fibroso-cysticus , cum hyperplasia atypica focalis et microcalcificatio,mammae sinistre" z gory dziekuje

Gość No coż
A CO TY MOZESZ POMÓC CZY DORADZIC,JESTES TYLKO LEKARZEM,WIEC RACZEJ NICZEGO NIE MOZESZ:(

Gość o rany Zibi znowu grasuje

Gość do Majka
Co do l-karnityny to odradzam polecanie jej, karnityna jest naturalnie produkowana w organiźmie i pomaga w spalaniu tłuszczy, ale spożywanie preparatów z nią powoduje, że nasz organizm przestaje produkować włansą karnitynę, efekt- większe tycie po odstawieniu....

Gość do Majka....30
a co powiesz na temat wypadania płatka zastawki mitralnej I stopnia i niedomykalności zastawki trójdzielnej I stopnia? Kardiolog niewiele mi powiedział :/

czy hula hop pomoże mi w zredukowaniu tłuszczu z brzucha, po ile dziennie muszę kręcić, kiedy moga byc jakieś efekty?

Gość straszneeeeeeeeeeeeeeee
Rano zbera mi się strasznie dużo flegmy że aż wymiotuje. Wypluwam ją ale długo to trwa. Zcieka chyba z zatok. Ale nosem oddycham a katar mam minimalny. Czy ktoś tak miał ? Co mu pomogło?

Gość straszneeeeeeeeeeeeeeee
jeśli jest tu lekarz b.prosze o radę.

Gość No coż
A CO TY MOZESZ POMÓC CZY DORADZIC,JESTES TYLKO LEKARZEM,WIEC RACZEJ NICZEGO NIE MOZESZ :(

Gość Do no cóż
No cóż a może Ty doradzisz coś na wypadanie płatka zastawki mitralnej i niedomykalność zastawki trójdzielnej? Skoro taki mądry jesteś?

Gość No coż
nie jest to dobre miejsce na doradzanie w sprawach medycznych,trzeba najpierw zbadac człowieka,a nie fantazjowac teoretycznie

Gość Do no cóż
zbadana własnie byłam i dostałam taką diagnozę, ale jak widać Ty nawet nie wiesz co to :/

Gość No coż
pewnie,ja nie wiem,za to Twój lekarz wie,nie byłas zbadana prze ze mnie wiec nie wiem czy diagnoza jest prawidłowa

Gość Do no cóż
załóżmy że jest prawidłowa, więc co jesteś wstanie powiedzieć?

Gość No coż
niczego nie mozna z góry zakładac,bo to pisanie po próznicy

Gość Do no cóż
więc nie wiesz o czym w ogóle pisze, skoro nie będziesz gadać po próżnicy, znikaj z tego tematu i pozwól Majce sie wypowiadać, ma więcej do powiedzenia niż Ty

Gość MAJKA....30
wezcie przestancie!!!! koncze ten temat mam dosc siedze od 4 do 23.30 w szpitalu mam na wychowaniu 3 dzieci stracilam meza i ja juz nie daje rady jak znajde troche czasu to postaram sie jeszcze na te pytania wam dpowiedziec......

Gość do Majka....30
przykro mi bardzo, że tak to u Ciebie wygląda, ale po jaką w takim razie zakładasz taki temat? No chyba, że to kolejny głupi podszyw?

Gość MAJKA....30
chce pomagac ludziom

Gość No coż
ale nie mozesz nikomu pomóc,bo ludzie nie chca twojej pomocy:(

Gość Majko ja czekam
ja chcę,zresztą mam z Majką kontakt mailowy.Dajcie Jej spokoj,czy w dzisiejszych czasach pomoc dobrego czlowieka wzbudza takie podejrzenia? a powinna byc na porzadku dziennym:o

Gość przyszła abstynentka
Jestem alkoholiczką, piłam prawie 5 lat. Jestem czysta szósty dzień. Wiem , ze to śmiesznie mało, ale zawsze coś. Jakie leki, preparaty mogę brać, żeby pomóc swojemu organizmowi. Czy dobry jest Heparagen ?

Gość No coż
No tak ,ale ludzie nie chca niczyjej pomocy,to jak mozna pomóc????sama powiedz

Gość mama małego łobuza
Majko Co mi pomoze uporac sie z napieciowym bolem głowy? czuje jakbym miała za ciasna czapke na głowie bola mnie miesnie karku ,sa sztywne Acha i jeszce jedno czy mozna miec uczulenie na strepsils? dzis po wzieciu jednej pastylki miałam bole brzucha i nudnosci

Gość Majka nie przejmuj się
wypowiedziami " No cóż" uważa się za najmądrzejszego na tym forum i nie jest wstanie znieść tego, że Ty chcesz pomóc. Doradzam zabezpieczenie swojego nicka. A co do Ciebie "No cóż" to mógłbyś pomóc tutaj wielu osobom, ale zamiast łączyć wiedzę medyczną i tę którą Ty posiadasz, naskakujesz na lekarzy, podważając tym samym swoja wiarygodność. Nie podajesz konkretów w ogóle, tak jakbyś ich w ogóle nie znał. Wypad z tego tematu, skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia

Gość Majeczko
a co na ciągłe zmęczenie? Wyniki mam dobre, robiłam, ale mimo wszystko czuje się ciągle zmęczona, wiem, że mam mało ruchu, ale nawet nie mam siły się zmobilizować do ćwiczeń będąc ciągle zmęczoną, a przez ten brak ćwiczeń kręgosłup mój cierpi i jest w co raz gorszym stanie :(

Gość No coż
wiem co pisze a wypad to mozesz ty zrobic,Ok!!!!!!!!!

Gość zagubina w myslach
mam ciągle wrazenie obmawiania i patrzenia na mnie KOSZMARRRRRRRRRRR

Gość No coż
Pewnie "Majeczko "masz nerwice z depresja dlatego tak sie czujesz