Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr_wlkp

seks z prostytutką

Polecane posty

Gość Piotr_wlkp

jakie jest prawdopodobienstwo złapania od niej jakiejś choroby jesli stosuje gumę?

Gość mam 2 rece
100 %

Gość Piotr_wlkp
nawet przez gumę? podobnio guma zatrzymuje wiekszosc chorób

Gość mam 2 rece
wiekszosc ale nie zwiśliczke lancetowatą po ktorej twoja faja zmieni sie w pruchno

Gość Piotr_wlkp
ale masz ubaw co? Ja pytam poważnie

Gość mam 2 rece
no co ty ohujałes trzeba miec zajebistego pecha zeby cos zlapac

Gość Piotr_wlkp
powaznie mówisz ze przez gume nie powinienem niczego złapać?

Gość Piotr_wlkp
a jak mi robi loda bez gumy?

Gość mam 2 rece
po to sa

Gość Piotr_wlkp
a lód bez gumy?

Gość dario25
piotr ale ty masz zone ktora nie chce lykac:D

Gość szczera prawdaaa
zawsze mozna sie zarazic...niestety choroby coraz to gorsze proponuje obejrzec zdjecia wpiszcie sobie w google KŁYKCINY KOŃCZYSTE bardzo latwo sie tym zarazic, nawet z gumą a fiut wyglada po tym jak kalafior i chodzi sie jak kaczka bo wszystko boli...bardzo ciezkie do wyleczenia a nosicielem jest sie cale zycie

Gość szczera prawdaaa
Gość lalalalal
haha o kurna fa erotic

Gość szczera prawdaaa
załóżmy ze taka pani robi ci lodzika bez gumy a ma klykciny (moze miec odmiane wirusa ze ma np w jamie ustnej) i chuj po tobie...nie pyty..jest kalafior :D

Gość szczera prawdaaa
to jeszcze cos dopisze :P :D znam taki przypadek facet zostal zarazony...zanim sie dowiedzial ze zarazil sie tym wirusem zdążył juz nim obdzielic kilka osob a to dlatego ze ten wirusek jest tak sprytny ze daje o sobie znac po 3 miesiacach od zarazenia!!!!! objawy sa wtedy podobne do grypy a po kilku dniach pyta obrasta bolesnymi pęcherzami... bardzo zadko leczenie pomaga..a wirusek nie daje o sobie zapomniec ...sa czeste zwykle regularne nawroty...znowu objawy grypy..chodzi sie okrakiem..siedziec sie nie da i tak w kolko rodzine latwo zarazic..wystarczy przy odrobinie pecha wspolny recznik psychika siada bo ochota na sex przechodzi zarazenie partnera jest wielce prawdopodobne..a nawet gdyby ochota jakims cudem byla to bol wacka jest tak straszny ze zwija sie czlowiek z bolu... a najciekawsze jest to ze jeden sie wycofa z zycia bo nie bedzie chcial narazac partnera czy potencjalnych partnerow na zarazenie a inny to ukryje i dzieli sie chorobą bo potrzeba jebania jest wieksza niz wyrzuty sumienia a znam tez taki przypadek ze ktos moze zarazic swiadomie z zemsty np....tak zarazil sie moj znajomy...bo kobieta chciala sie zemscic na wszystkich facetach :( Zycie to nie bajka ..niestety..ludzie sa zli ..chwila przyjemnosci a cierpienie na cale zycie