Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposobyyyy

wloski...

Polecane posty

Gość sposobyyyy

Macie jakies dobre metody na pozbycie sie wlosow na brzuchu?? ;( kiedys sobie je zdepilowalam jak bylam mloda....wtedy to sobie zdepilowalam chyba kazdy wlos na moim ciele....a teraz cierpie z tego powodu bo rosna ciemniejsze ;/najgorsze sa na brzuchu....nie depiluje ich czesto...ale widze ze sa coraz ciemniejsze...i teraz nie wyobrazam sobie juz ich nie golic..;| na laser na pewno sie nie zdecyduje....nie mam tyle kasy..a tych wlosow jest pelno :P macie tez taki problem z brzuchem?? ;/ mozna jakos to rozjasnic jak juz sa w takim stanie?? ;/;/;/

kup depilator i wyrywaj :P boli ale będą odrastać jaśniejsze po kazdym kolejnym zabiegu. Golić maszynką juz nie radzę :P

Gość zadbana 40stka
na zmiane: raz krem depilujacy, az krem rozjasniajacy...ja tak robie z "wasem"

Może krem WEET do depilacji i krem WEET przeciw odrostom moze pomoże powinnaś go kupić w drogerii:) Albo wejdź na allegro może coś znajdziesz.

Gość sposobyyyy
no wlasnie mam juz depilator...i kilka razy tam juz nim golilam..ale to duzo wiecej czasu zajmuje :P ale jestescie pewne ze beda jasniejsze?? :P w sumie...to juz ciemniejsze chyba nie moga byc...:P tylko ze czasynaja juz byc twarde...;/ masakra...co ja sobie zrobilam :P A co do kremow to jakos tak nie jestem przekonana...;/ bo jak depilowalam nimi nogi to potem mialam kropki i bardzo szybko mi odrastaly...;/

kremy są marne pod tym względem. Szczegolnie jak włoski masz twarde -juz Ci nic nie dadzą... Pozostaje Ci tylko depilator lub wosk. W każdym razie wyrywanie

Ja stosowałam WEET i byłam zadowolona możliwe nawet że powrócę do tego kremu ponownie.

Gość hmm ja mam to samo
:( Wiem co czujesz, ja mam przez te włosy (chyba mam je wszędzie) zrypane życie:( Wyrywam je pęsetą, co drugi dzień peeling, nacieranie krokoszem codziennie. Pomaga trochę... Odrastają przynajmniej duuuużo wolniej:) Kupiłam krem rozjaśniający Sally Hansen ale jeszcze nie używałam. Odradzam golenia włosów na brzuchu i udach. Pozdrawiam:)

Własnie ja tez mam takie ciemniejsze na brzuchu i zastanawiam sie nad wyrwaniem ich plastrami ale boje sie ze mogą wyrosnąc większe

od wyrywania rosną cieńsze i jaśniejsze :o oczywiście nie od razu, ale po pół roku już to naprawdę widać. Wiem co mówię. golenie to najwieksza głupota

Gość sposobyyyy
ale sa takie dzialajace kremy rozjasniajace?? Bo ja sobie chcialam kupic farbe do wlosow...tzn.jakis rozjasniacz...i pofarbowac :P ale tak ostroznie zeby nie bylo plam na skorze...moze to by zadzialalo :P ale moj chlopak stwierdza wtedy ze jestem nienormalna..;/ :P

sprobuj wody utlenionej. zmieszaj odrobine szamponu i wody utlenionej i tym namydl brzuch i wloski. pozostaw na kilka minut i splucz. wloski powinny sie rozjasnic. moze to glupie ale kiedys tak sie rozjasnialo wlosy na glowie. inna opracja to kup blond farbe do wlosow i sprobuj ufarbowac te wloski. powinno pomoc.

Gość sposobyyyy
ok niedlugo sporobuje z ta woda ;) mam nadzieje ze pomoze :D a jak nie to zrobie chyba ta farba....:P

Gość sposobyyyy
woda utleniona nie dala rady :P