Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelkaaa

Weekend w SPA - też o tym marzycie?

Polecane posty

w tym roku weekend SPA do wygrania na www.oprycha.pl, polecam i życzę szczęścia :)

Gość Drozdzowka z serem
No i jeszcze na www.kobieteria.eu co tydzien do wygrania tyz weekend w SPA :)

Gość patusieq89
Drozdzowka z serem- obok mnie jest sklep, który jest oznaczony logiem Kobieterii, co muszę zrobić, żeby wziąć udział w losowaniu?

Gość Drozdzowka z serem
Ojej, wejdz na podana przeze mnie strone, tam w zakladce zasady i dalej regulamin masz podane jak na tacy :P Generalnie kupujesz produkt(y) naznaczony(e) kobieteria za min. 30 zlociszy, w sklepie wypelniasz formularz zgloszeniowy, daja Ci karte czlonkowska do klubu, ktora wystarczy aktywowac i jak juz to zrobisz, to przysylaja Ci Twoj indywidualny login i haslo do stronki i juz. No i jak kupisz za 10 zlociszyodpowiedni produkt pozniej tez w tych danych sklepach, to dostajesz losy. Wbrew pozorom nie jest to wszystko skomplikowane :D Powodzonka

Gość patusieq89
Heh, dzięki, bo trochę sie w tym zaplątałam. No cóż w takim razie spróbuję, może uda mi sie cos w końcu wygrać =>

Gość Petrax
Do kiedy trwa to losowanie wyjazdów SPA na kobieterii.eu? Bo na stronce nie ma żadnej daty, a ja na zakupy kosmetyczne dopiero pod koniec miesiąca ruszam...

Gość patusieq89
Petrax- masz napisane w Regulaminie, że loteria trwa do 5 października 2009 r.:)))