Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO ICO

ZDRADZAM SWEGO MEŻA

Polecane posty

Gość NO ICO

A to ja zdradzam swego męza.On to toleruje bo jak twierdzi mnie kocha.Troche wina impreza i mogę miec kazdego.Powiem przebacz pogadamy potem łóżko z mężem iwszystko wraca do normy!Układ swietny

Gość żona maminsynka
gratuluję masz jeszcze wiekszego meza debila niz ja, Mój przynajmniej ma swój honor

Gość to tylko jaaa23
.Troche wina impreza i mogę miec kazdego. hehe wina i impreza, a bez tego to juz nie masz szans?:P

Gość chwalisz czy sie czy żalisz
?? :D:D:D

Gość NO ICO
Ze debil i bez honoru to wiem.Twierdzi ze jest ze mna z miłosci i dla naszej 18 letniej córki.A córka to juz prawie na wylocie.Ja zarabiam kase więc może kocha moje pieniadze.Jestem prawnikiem i zarabiam o wiele wiecej.Powiem wam ze wcale nie mam wyrzutów sumienia

Gość no i jak myślocie .....
CO AUTOR MIAŁ NA MYSLI zakładając durny topik?:O "Jestem prawnikiem i zarabiam o wiele wiecej.Powiem wam ze wcale nie mam wyrzutów sumienia" już widze tego prawnika,który z nudów plaszczy tyłek na kafe 😠 weż sie dziecko za nauke ...bo nauka to potęga ....tak tak ...rodzice ci nie mówili?!

Pierwsze co wpadło mi na myśl to to że on na prawdę jest z Tobą dla kasy i również tak jak Ty go on zdradza Ciebie .... ale jeżeli tak jest to ja na Twoim miejscu nie czułabym się dobrze... nie tylko że kłamie to zdradza i wykorzystuje Ciebie

wczoraj był niemal identyczny topik powiem tylko tyle - jesli facet kocha swoją kobietę, naprawde mu na niej zależy, ma normalne zdrowe odruchy i instynkty, nie pozwoli sobie na to, żeby ją mieli inni co innego wybaczyć raz (może dw), a co innego tolerować coś takiego na dłuższą metę - nie twierdzę, że nic do Ciebie nie czuje ten Twój \"ciapciak\", ale na pewno nie jesteś dla niego kobietą, o której facet świadomie mówi \"że kocha\" . Ale z tego, co piszesz, to Ty chyba sobie zdajesz z tego sprawę :) Zatem Tobie nie przeszkadza, że on może być z Tobą np. dla kasy lub tylko ze względu na córkę (bo takie ewentualności wymieniłaś), jemu nie przeszkadza, że \"gościsz\" innych facetów i luz - wszyscy są szczęścliwi :) nie widze problemu ;)

Gość emphetepe swięta racja ...