Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie go może

dr Marek Konfederak-Głogów któraś do niego chodzi, bądź chodziła ?

Polecane posty

Gość znacie go może

Bo ja chciałabym zacząć do niego chodzić. Staramy się z mężem o dzecko i chdziałabym się dowiedzieć o opinie na temat tego lekarza. Jest tu jakaś dziewczyna z Głogowa, która go zna ? pozdrawiam

Dr M. Konfederak po prostu lubi "łatwe przypadki". Do pewnego momentu byłam zadowolona z Jego usług, jednak zmieniłam zdanie kiedy to w 13 tygodniu ciąży inny lekarz mi powiedział, że mam bardzo poważny problem. Pan Konfederak mógł już to wykryć w 7-8 tygodniu, jednak nie zrobił tego, bo chyba tak oszczędzał na USG. Jak się zorientowałam, że mogę być w ciąży to stwierdził, że owszem wygląda Mu to na 5-6 tydzień, aczkolwiek nie dał mi żadnego zdjęcia USG i nie założył mi karty ciąży. Po tym jak stwierdził, że jestem w ciąży na żadnej z kolejnych wizyt nie robił mi badań USG i kartę ciąży założył mi dopiero w 11-12 tygodniu. Tydzień później trafiłam z krwotokiem do innego lekarza, ponieważ Pan Konfederak po najzwyklejszym badaniu ginekologicznym stwierdzał, że: "macica się rozrasta to i ciąża się prawidłowo rozwija", a to był TYLKO STEK BZDUR!!! Który teraz kosztuje mnie zdrowie i długie leczenie... zatem Drogie Panie zastanówcie się dobrze zanim wybierzecie sobie lekarza od tak delikatnych i jakże intymnych spraw. Nie polecam nikomu ani tego lekarza ani "ich rodzinnej" praktyki.

Gość głogwianka
WITAM JA JESTEM Z GŁOGOWA CHODZE DO PANA KONFEDERAKA TO CO USŁYSZALAM JESTEM W TOTALNYM SZOKU. JESTEM FENYLAKIEM WIEC POTRZEBUJE W TRAKCIE CIĄŻY STAŁEJ KONTROLI. DROGIE GŁOGOWIANKI KTÓREGO GINEKOLOGA BYŚCIE POLECILI CHODZI MI O PROWADZENIE CIĄŻY. CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA ODPOWIEDŹ I POZDRAWIAM.

Głogowianko polecam Ci tak szczerze dr Szczepańskiego, bądż Hryniewieckiego. Mają oni obaj "nosa" do trudnych przypadków...

Gość głogowianka
A co myślicie o ginekologu z Głogowa o nazwisku Senat??

Gość jagooodka
Ja nie znam dr Senat.... Dr Szczepański był natomiast przy moim pierwszym porodzie i byłam zaskoczona jego kompetencją i ludzkim podejściem do mnie. Zaznaczam, że prywatnie nie byłam u mniego ani razu :-) Teraz chodzę do E. Filipczak - Organa - na kasę chorych. Szukam natomiast lekarza, który ma doświadczenie w zakładaniu wkładek, bo mam już 2 dzieci i więcej nie planuję :-) Może pomożecie ? Pozdrawiam Moja bratowa chwali dr. Kopeć, zapomniałam jej imienia...

Głogowianko jestem już po chemii, a to jest wynikiem nieprawidłowo prowadzonej ciąży przez dr Konfederaka i Jego niekompetencji. Polecam Ci ze szczerego serca dr Szczepańskiego - jest konkretny i ma podejście do swoich pacjentek :) Ja jeżdżę teraz do ginekologa do Poznania, ale u mnie to już nieco bardziej złożona sprawa.