Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zylastareka

straszne zyly na rekach

Polecane posty

Gość zylastareka

mam strasznie zylaste rce. normalnie jak facet. czasami te zyly jednak sa prawie niewidoczne a czasami sa takie momenty ze wszystkie wylaza na wierzch i sa takie jakby nabrzmiale. wyglada to okropnie. o czym to moze swiadczyc? moze sa jakies srodki zeby sie tego pozbyc?

Gość pchlasachrajka
moze masz jakies problemy z krazeniem ? jak wyglada u Ciebie cisnienie ?

Gość zylastareka
no cisnienie mam raczej dobre

Gość agelina
jolie tez ma takie żyły na rękach. i albo je tak lubi ze nie chce ich zlikwidować, albo rzeczywiscie nic nie da sie z tym zrobic (przeciez cena nie bylaby dla niej problemem). ale i tak jest uwazana za piękną kobietę. nie przejmuj sie tym po prostu

Gość zylastareka
no fakt angelina ma okropne rece. ale u niej to chyba wynika z chudosci. a u mnie te zyly robia sie takie nabrzmiale jakies. nie moge sie tym nie przejmowac bo wyglada to okropnie

Gość pchlasachrajka
moze sprobuj isc do masazysty na masaz krazenia obwodowego (jak odpowiednio pobudzi sie krazenie zyly powinny stac sie mniej widoczne)

Gość zylastareka
no moze kiedys wyprobuje. na razie nie mam takiej mozliwosci bo w moim miasteczku nie ma masazysty. ale jak tak napisalas o tym masazu to od razu przypomniala mi sie akupresura stop. kiedys czesto masowalam stopy. musze poszukac mape stop moze sa jakes receptory odpowiedzialne za krazenie

Gość pchlasachrajka
to dobry pomysl, warto sprobowac

Gość uuupppppppppppppppp

Gość a po co_
jak masz takie nabrzmiale żyly na rękach to wystarczy na chwile je podniesc do góry i po problemie. Tez tak mam ale to glupota sie tym przejmowac:P

Gość nabrzmiałe żyły
z wiekiem i pod wpływem żeńskich hormonów napięcie żył sie osłabia i dlatego u kobiet pojawiają sie żylaki na nogach i taki właśnie żyłki na dłoniach powodem moze też byc wysoka temperatura otoczenia, w upale wszystkie żyły sie rozszerzają i dlatego w upał nogi i dłonie są obrzmiałe pielęgnuj dłonie kremami, to wzmacnia skórę, ewentualnie możesz łykac tabletki z wyciagiem z kasztanowca, wit PP, C, rutynę, dobry jest Rutinoscorbin lub Rutinacea, do nóg stosuje się specjalne żele z wyciągiem z kasztanowca itp tzw żele dl nób zmęczonych

Gość uuupppppppppppppppp
ale ja nie mam problemu z zylakami ani wogole z pekajacymi zylkamii. tylko na recach konkretnie na dloniach mam te zyly. no wiesz nie zawsze moge je podniesc do gory zeby sie schowaly. a nawet jak podnisie to znikna i pochwili znowu sie pojaiaja

Gość uuupppppppppppppppp
dzis kupie sobie venoforton moze choc troche pomoze