Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beniutek 62

nasze kochane niejadki

Polecane posty

Gość beniutek 62

Gość beniutek 62
zniknął mi tekst a moja córa ania której dotyczył właśnie sie budzi nie wiem czy zdążę go jeszcze raz napisać a wiec ania urodziła sie 10 12 2006r i jest typowym niejadkiem proszę o jakieś potrawy i sposoby do karmienia tak po prostu piszcie co wasze dzieci jedzą i ile waza moja mało poniżej normy a w ogóle jaka jest norma mam problem myślę ze nie jedna np czy banan to już posiłek i ile po nim musi coś znowu takie dziecko zjeść czytałam już dużo ale dalej mało wiem teraz siedzę w domu na wychowawczym ale w kwietniu mam zamiar iść do pracy tylko nie wiem jak babcia sobie poradzi z karmieniem karmie jeszcze w nocy piersią ale chciałabym przestać bo chyba już trzeba ale mi jej jest żal ze tak mało je to chociaż w nocy sobie do je karmie tylko w nocy mamusie kochane po muszcie

Gość po muszcie
po muszcie -pomóżcie

Gość napisz ile wazy twoja córka

Gość beniutek

Gość beniutek62
hej do zgryźliwych ciężko sie pisze jedna ręka a ania waży 7,76 ważyła osiem kilo ale spadła myślałam że napisze ktoś kto ma tez taki problem lub ktoś kto ma małe dziecko i napisze ile ono je ale widzę że dziś nie ma chętnych

Ja mam malutkie dziecko. Ma półtora roku i wazy 8500g. Pocieszyłam Cię?:P:P:P Musze uciekac.

Gość po muszce

moja ma 20 miesięcy i waży 11,5 ...kurczak :P

Acha. Moja córka 11,5kg będzie wazyła jak skończy 3lata hehehe:D A starsza na bilansie 2latka wazyła 12kg-więc Twoje dziecko nie jest az tak szczupłe jak Ci sie wydaje.Jest normalne i mieści sie w normalnych(25-50)centylach. Moja jest poniżej(minus)-3centyla.I jest to pewien problem:( Wprawdzie teraz już je,ale i tak nie tyje😭 Autorka nam chyba zwiała. Autorko-mogę Ci dac namiary na forum,gdzie są mamy niejadków i tam dopiero sobie poczytasz,jak bardzo dużo niejadków jest na tym świecie i jak mało mogą wazyc...

Gość beniutek 62
cześć dziewczyny dziękuje za wasze wypowiedzi już sobie trochę poczytałam i mam dość na temat niejadków ja anie karmie co trzy do czterech godzin je mało tylko cos dziubnie czi wtedy ja dokarmiam miedzy posiłkami chlebusia , chrupki i takie tam wiem ze to może jest nie zdrowe ale tak wiecej zje może znacie jakies fajne przepisy pozdrawiam

witam ja mam synka 2 letniego urodzil się 31.05.2006a powinien sie urodzić 25 sierpnia ja ruwniesz mam ten sam problem mały mi bardzo mało je muszę go zabawiać mpoprostu musze go czyms zając np.teraz interesuje go bajka tomek i przyjaciele oglada ją na okrąglo maly lubi jeść parówki sos z ziemniakami jak ja jadlam pizze to też zje gryza dwa nie mozna tego nazwac jedzeniem a po bananie to dzicko jest syte ale tylko na chwile malemu gotuje tez zupki takie jak my jemy ale jak mowilam trzeba go przekupywać aby polkna bo on jest jak chomik ktory zbiera w polikach a potem wyplowa nie wiem ja ci chyba nie pomogę skoro sama potrzebuje pomocy

maly wazy 10 kilogramow a je jak mu się chce to prawie wcale ale za to to by sobie pojadł cukiereczków