Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek189

czy moge zmienic deklaracje maturalna jezeli juz ja raz zmienilem???

Polecane posty

Gość piotrek189

juz raz to zrobilem?chodzi o to ze raz juz zmienilem moja deklaracje i teraz znow chcialbym to zrobic czy moge?czy juz nie?prosze o osoby zorientowane w tym temacie o odpowiedzi to dla mnie wazne

Gość mozesz

do 7 lutego możesz zmieniać ile razy chcesz, później już niestety się nie da :(

Gość piotrek189
wielkie dzieki za odpowiedzi troche mi ulzylo jezeli moge jeszcze sie was poradzic to mam dylemat czy zdawac angielski na podstawie czy na rozszerzeniu nie wiem co robic mialem na podstawie zmienilem na rozszerzenie i teraz chyba znow na podstawe wroce sam nie wiem mam metlik w glowie

No wiesz, to zależy jak oceniasz swoje umiejętności :P Ja też miałam zdawać rozszerzony, ale jak przejrzałam kilka zestawów maturalnych to mi się odechciało. Oprócz zwykłego słuchowiska i czytania ze zrozumieniem jest jakieś śmieszne słowotwórstwo i wiele innych dziwnych rzeczy. No i do tego jak trafi się jakiś głupi temat wypracowania to już całkiem. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie :)

tak na marginesie, ja też zastanawiam się nad zmianą poziomu, z tym,że z chemii, na chwilę obecną zdaję na rozszerzonym, próbną zaliczyłam na 35% no i właśnie cały czas biję się z myślami co zrobić, czy zmienić na podstawowy czy spróbować i zostawić na rozszerzonym.

Gość matura to banał

Każdy tak mówi jak już ją zda :) Zresztą tak jest z każdym egzaminem. Ale jak to się mówi, zapomniał wół jak cielęciem był, nieprawdaż? :P