Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli mnie głowa...

Migrena czy moge wziąsc tabletke ....

Polecane posty

Gość Boli mnie głowa...

Ibuprom MAX jestem w 16 tyg. ciąży a tylko one mi pomagaj ...nie wiem już co robić nacierałam amolem ale to na nic ....co brałyście w ciąży jak was głowa bolała...???

Gość SanSan
mi pozwolili w szpitalu tylko i wylacznie apap a wiesz ze to napewno migrena a nie np zatoki? pytam bo ja tez myslalam ze mam migrenowe bole glowy a okazalo sie ze to zatoki :-o

Gość absolutnie NIE WOLNO
!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic z ibuprofenem, a tym jest ibuprom! też mnie boli głowa i tylko ibuprofen mi pomaga, ale niczego nie biorę, trzeba wytrzymać

Moj lekarz powiedzial, ze w razie bolu powinnam zarzyc Paracetamol, z tego co wiem, ibuprofen, nie jest polecany. Zadzwon do lekarza, albo apteki i zapytaj. Ja przez cala ciaze wzielam jedna tabl.

Gość Boli mnie głowa...
na 100% migrena kurde apap mi nic nie daje:( nie wiem już co robić a moja lekarka jest tego zdania samo przejdzie beznadzieja:( jutro mam pogrzeb a muszę iść koniecznie ale jeśli będzie mnie nadal bolec to nie dam rady:(

mnie nawet 5 apapów na raz nie pomaga dlatego niczego nie biorę teraz w ciąży, a głowa boli:(

Gość Boli mnie głowa...
nie wiem jak was boli ,ale mnie to koszmarnie teraz idzie jakoś wytrzymać ale dopiero sie zaczyna ,i tak będzie boleć przez 3 dni mam spokój na może 3 tyg. i dalej to samo:(:(

Gość karenina
Można poratować się tabletką na bazie paracetamolu. Broń Boże nie można żadnych ibuprofenów czy ibufenów, bo z tego co wiem, to mogą one wywołać skurcze i doprowadzić do poronienia. Ja też miewam migreny. Przed ciążą pomagała tylko Solpadeina. W ciąży wzięłam tylko jeden Apap, bo na prawdę nie mogłam wytrzymać. Poza tym jednym razem, radzę sobie bez tabletek.

Gość pisze sie wziąĆ
glupia :O

jak juz musisz wziąc to tabletki to tylko paracetamol !!! ale najpierw moze zadzwon do lekarza

Gość Boli mnie głowa...
tylko nie głupia...palłam ok sory...

Gość Boli mnie głowa...
nie wiem ,chyba dam sobie spokój położę sie ,może samo przejdzie ...z góry bardzo dziękuje za odp.:) życzę miłego wieczoru.:)

Gość SanSan
lepiej poloz sie i zimne oklady na czolo nogi troche wyzej moze cos da

mnie wczoraj łeb pękał cały dzień:( kładłam sie spać i nawet to nie pomagało, ale trzeba wytrzymać, bo co innego pozostało?:(

kawa naturalna do filizanki, tylko nie mocna i poltorej lyzeczki od herbaty soku z cytryny , wypic duszkiem bo to nie bardzo smaczne. Bol powinien przejsc nawet sama nie bedziesz wiedziala kiedy :)..........pozdrawiam