Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rat737

monotonny seks...

Polecane posty

no to zacznijcie to robić w różnych miejscach, np. wsiądźcie w samochód i pojedzcie do lasu...albo zróbcie to na kuchennym stole...albo na klatce schodowej...albo na motorze...albo w autobusie na tylnym siedzeniu w czasie ostatniego kursu :P:P:P no wymyśl coś...

chociaż nie jestem pewna czy oby olaboga nie ma racji... znam wielu mężczyzn, których kręci właśnie to kiedy kobieta sama się zaspokaja a oni mogą na to patrzeć... to może to by pomogło??? hmmm ;-)

Gość rat737
wiem ze tak ale jeszcze tego nie probowalam...szczerze mowiac troche mnie ta mysl zawstydza:)

Gość olabogaa
:) bedzie zdziwiony :D to na bank baw sie nie patrz na niego juz sama frajda bedzie z tego ze moze udawac ze niby nie zauwaza ale uwierz mi bedzie sie meczyl :P przelam sie :) warto

ale zauważ to co napisałam wcześniej... że rozmawia się o swoich pragnieniach... nie ma tematu tabu...żadnego... oooo jaka ja jestem genialna... już wiem dlaczego mój sex jest taki idealny... bo ja się zwyczajnie nie wstydzę... może i Ty się przestań wstydzić??? na początku zapewne ciężko Ci się bedzie przełamać ale przecież uprawiasz z nim sex i chcesz tego sexu tzn. że chyba go kochasz, tak?

Gość olabogaa
nie ma sie czego wstydzic w sexie, wszystko jest dla ludzi, przestaniesz sie wstydzic i wszystkie twoje problemy w tym temacie znikną..krok po kroczku ..uda ci sie..zrob to dla siebie :)

i tu bingo...tak mi się przynajmniej wydaje... skoro olaboga ma udany sex i ja mam udany sex i nie ma dla nas tematu tabu żadnego tzn. że dla Ciebie również nie będzie jeśli przestaniesz się wstydzić... eh... ;-)

Gość rat737
bardzo sie kochamy,po prostu ten seks...stal sie taki monotonny...rozmawiamy o seksie i sie nie wstydzimy tylko ze te rozmowy nic nie daja i za kazdym razem jest tak samo...chodzilo mi ze wstyd mi sie samej masturbowac w jego obecnosci bo nigdy tego nie robilam:)

no a nam właśnie o taki wstyd chodzi...;-) zacznijcie się bawić sexem... zobaczysz że to pomoże...nie krępują Was rozmowy o tym , to dobrze... więc dlaczego krępujesz się przed nim otworzyć całkowicie... piszesz że sie kochacie więc co stoi na przeszkodzie?

Gość rat737
chodzi chyba o to,ze on ma troszke inne podejscie do tych spraw niz ja-jego poprzednie partnerki byly bardzo pruderyjne i on jest czasem jakby zdziwiony moim podejsciem...tak bylo z tymi filmami-niby zartowal ze jestem zboczkiem itp. ale dziwnie to brzmialo

mam pytanie a raczej prośbę. czy mogłabyś opisać jak wygląda zawsze Wasz sex? i jak wyglądają Wasze rozmowy, tzn. co ustalacie a jak potem jest w realu?

Gość olabogaa
"chodzilo mi ze wstyd mi sie samej masturbowac w jego obecnosci bo nigdy tego nie robilam" to od tego zacznij naprawe a jesli chodzi o rozmowy ..nie wiem jak je prowadzicie ale dretwe rozmawianie o sexie nic nie da ..tu tez trzeba troche wyuzdania :P baw sie wyobraz sobie jakas role np. jakas przykladowa Kasie co nic nie wie ..co do czego i ten teges...smiej sie z tego i niech on uczy i instruuje ta kasie...przybieraj jakby osobowosci..powoli nie bedzie ci to potrzzebne nie wiem czy to zrozumiale :O

Gość rat737
czesto zaczynam rozmowe,ze chcialabym cos zmienic i wtedy on mi przytakuje-ustalamy co nowego bysmy chcieli wprowadzic itp.lecz gdy przychodzi ten moment,dzieje sie to co zawsze-pocalunki,obustronny seks oralny a potem stosunek-co prawda w roznych pozycjach,ale nie zawsze(bo moj kochany nie jest niestety jakims dlugodystansowcem:))choc czasem bardzo sie stara.Chcialam zebysmy podpatrzyli cos ciekawego z tych filmow,lecz nie wykazal zbytniego zainteresowania...z tego co mi opowiadal to z bylymi dziewczynami nie uprawial nawet seksu oralnego ze nioe wspomne o jakis urozmaiceniach...

Gość olabogaa
a mam do ciebie jeszcze takie pytanie bo oczywiscie masz zachamowania ale powiedz mi czy ty masz jakies pragnienia i fantazje? czy w glowie jak jestes sama ze soba tez masz blokady czy tylko przy nim? jesli w myslach jestes swintuchem a masz opor zeby to wprowadzic w zycie to juz pół biedy :P powiedz mu tez czasem cos swinskiego...nie hamuj sie

Gość rat737
w myslach jestem swintuchem:)czesto podczas seksu z nim fantazjuje o tym co bym chciala:)ale widze ze on jest inny i nie wiem jakby na to zareagowal-sam przyznal ze jego byle partnerki-a nie bylo ich tak wiele-mialy zero fantazji

Gość olabogaa
gdyby powiedzial ze byly super kochankami, z ogromna fantazja byloby ci ciężej..bo bys sie obawiala czy nie wypadniesz przy nich blado a tak kochana uwierz mi :D a tak mozesz byc pierwsza :P to kuszące Ja bym sie przelamala.. tak więc zamiast fantazjowac podczas sexu mow mu to!!!!!!!! ale nie w grzeczny sposob :P

ja Ci z mojej strony radzę żebyś to Ty przejęła inicjatywę... może on myśli tak jak Ty teraz...że skoro mówisz że czegoś chcesz a nie robisz tzn. że nie chcesz... zrób pierwszy krok a potem zobaczysz jak na to zareaguje...

Gość rat737
macie racje...a moze byscie mi opisaly jak to wyglada u was?oczywiscie bez szczegolow-w taki sposob jak ja to zrobilam?

u mnie to jest tak... znalazłam partnera, który dba o to żeby mi było dobrze i to jest dla niego najważniejsze...a ja dbam o to żeby mu było dobrze i dla mnie to jest najważniejsze... w trakcie sexu duuuuuuuuuuużo rozmawiamy, mówimy sobie o swoich pragnieniach i zaraz potem wcielamy je w życie...no tak dla pewności żeby nie zapomnieć:P i to chyba tyle z mojej strony... sex w różnych miejscach i w różnych pozycjach, o różnych porach dnia i nocy...i tak długo jak tylko oboje mamy na to ochotę... i chyba nic nas od Was nie różni oprócz tego że dla nas nic nie jest zakazane bo my niczego się nie wstydzimy...;-) także życzę odwagi... najtrudniejszy pierwszy krok a potem już jak po maśle ;-)