Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta......

Licealistka na straconej pozycji w życiu

Polecane posty

Gość Edyta......

witam... weszlam na kafe poprostu chyba po to zeby z kims wymienic kilka zdan....jestem sama, tak bardzo mi smutno. Dół. :( powiedzcie... dlaczego niektorzy mają tyle szczęścia w życiu... a niektórzy takiego pecha... jak się coś wali to wiadomo... po całości. :( nie radzilam sobie w szkole... ciezko mi. naprawde sobie nie radzilam. ale skonczylam jakos jedna szkole... dostalam sie do liceum... staralam sie... i jednak... uwalili mnie na pierwszym roku. na przedmiocie ktorego z calego serca nienawidze!!!! ;[

mnie też uwalili, skończyłem, potem studia też, mam fajna pracę, super rodzinę, powtarzanie roku naprawdę można wytrzymać

Gość Nie martw sie Edyto
Ja rowniez mialem kiedys podobne problemy, nie zdalem do 2 klasy liceum , zmienilem szkole w ktorej tak jak w poprzedniej nie umialem sie z klasa zintegrowac. Nie mialem checi do zycia , musialem korzystac z pomocy psychologa. Wszystko wydawalo m isie stracone. Ale z czasem wszystk osie uklada , mimo , ze nie ukladalo m isie i dalej jest ciezko powoli zaczynam wierzyc w siebie , pomimo straconych 2 lat w nauce ,w pewnym momencie postanowilem wziasc sie za siebie - teraz , jesli dobrze wyjdzie maturka bede szczesliwym studentem. nie poddawaj sie!

Gość Edyta......
matematyka moja zmora:(

Gość Edyta......
rodzice mnie dobijają...mówia ze bede nikim :( nie pomaga mi to. chlopak mnie zostawil..... po 2 latach. niby nie koniec swiata ? a boli :( i psycholog pomoze???

ehhh chyba innego wyjscia nie ma, mozesz sprobowac wygadać się najbliższej osobie ale to i tak moze miec niezbyt widoczne skutki ;/ jest cięzko, to fakt (oceniajac twoja sytuacje) ale to jeszcze nie koniec świata, głowa do góry :) psycholog powinien byc dobrym rozwiazaniem. pozdrawiam 🌼

Edytko, o wartości czlowieka nie stanowi dobra ocena z matematyki, a powtarzanie roku to nie dramat. Może potrzebujesz tego czasu, zmiany otoczenia, psycholog na pewno nie zaszkodzi. Dramatem w życiu jest to,czego nie można naprawić, cofnąć.

Gość przeciez jest dopiero luty
!

zupelnie nie na temat... \'uwalili mnie na pierwszym roku\'. Czy w liceach robi sie klasy, czy lata? Pytam,bo moze ostatnio cos sie zmienilo...Dawniej \'lata\' byly tylko na studiach.

Gość przeciez jest dopiero luty
wlasnie,dziewczyno wez sie ogarnij jest dopiero luty a ty tragizujesz

Gość moze zaocznie sie uczy
a teraz jeszcze od 2009 matura obowiązkowa z matmy :-o

Gość Edyta......
co za roznica... pierwszy rok, pierwsza klasa.... przesiew jest. jest luty ale ja niestety leze. nie zaliczylamsemestru,mam zaleglosci . staram sie ale to nie wchodzi doglowy.dzis mi pani profesor podziekowala... i stwierdzila ze z moimi ocenami nie mam czego szukac w liceum.

Gość Edyta......
ja nie widze wyjscia... swiat mi sie zawalil kochani ;/ nie mam szans zdacmatury z matematyki. ja nie mam glowy do maty, moze to jakies uposledzenie cholera!!?? czy dla takich ludzi jak ja nie ma zycia!???

Gość hhhj
rozluznij sie . Pojdziesz za rok do innego liceum albo udz do technikum

Gość yhmmmm....
a korepetycje? bez przesady..

w pierwszej klasie, przepraszam, na pierwszym roku, nie mysli sie jeszcze o maturze

Gość jak dla mnie
Ja dwa razy rzuciłam liceum. Nie ze względu na oceny ale na klase nie potrafiłam sobie poradzić bo nie potrafiłam się zintegrować z ludxmi ...miałam straszne z tym problemy. Teraz mam 19 lat rocznikowo 20 i zdaje 3 klase - klase maturalna zaocznie . To chyba jedyne wyjscie by zaliczyc to cholerne liceum. Mam 2 lata w plecy ..ale wazne by zdac . Potem na studia sie wybieram mimo wszystko bo jestem inteligentna i lubię sie uczyc. Nie martw sie bedzie dobrze ;))

Gość Licealistka...
Nie przezywaj...jakos zaliczysz semestr ale musisz pojsc na korki.ja mam zagrozenie z angola i musze zaliczyc caly semestr...dla mnie to chinski jezyk ale jakos przyzyjemy.Musisz miec kogos kto cie bedzie wspieral.Ja mam ukochanego mezczyzne i dzieki niemu sie nie załamałam

Gość *Dona
dobry i cierpliwy korepetytor tez potrafi pomoc.nie masz co rezygnowac,trzeba przebolec swoje otrzastnąc sie i wziac sie w garsc. mnie tez kiedys chlopak rzucil, wycierpialam swoje a pozniej zylam dalej. moze pomoglaby ci inna szkola? otoczenie? dasz rade:)

Gość pytanie do jak dla mnie
mozesz opisac jak wygladaja zaliczenia w zaocznej szkole? sa prace kontrolne, zaliczenia i egzaminy na koniec?

Gość yhmmmm....
to musi byc prowokacja:P

Gość Edyta......
dziekuje za podniesieie na duchu choc troche....;) to pomaga... szczegolnie ze nawet nie mam teraz z kim pogadac bo wszystko sie wali z gory na dol... najukochanszy mnie od tak zostawil, przyjaciolka wyjechala z chlopakiem. :( ciezko mi w zyciu idzie ;/ ostatnie miejsce w tej grze...

ja mialam podobnei wpierwszej klasie.....ciezkie rozstanie...teraz ise z tego smieje...ale wtedy..2 lata wspolne swiat sie zawalil.....kilka zagrozen na koniec roku..brak sily na cokolwiek...brak checi do zycia......skonczylam liceum rowno z iinnymi bez kiblowania dasz sobie rade zobaczysz

Gość jak dla mnie
Chodzisz do szkoły 4-8 razy w miesicu. co jakis czas sa egzaminy zaliczeniowe z danych dzialow. Ale zeby isc do zaocznej to chyba musisz byc pełnoletnia . Nie wiem dowiedz sie tego.

Gość Edyta......
wiec zaczekam do pelnoletnosci - zaczne od nowa.... naprawie psychike;/

Gość jak dla mnie
co chcesz przez to powiedziec? Chcesz zostawic szkole ? Ile ty masz lat bo niedoczytałam

Gość jak dla mnie
aha 1 klasa...nie no nie rob tego . zaliczaj normalne liceum

Gość Edyta......
mam 17 lat.

Gość jak dla mnie
aha to idz do jakiejs szkoly dla doroslych zapytaj czy cie nie przyjma.