Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co kcoha a jednak

Rozryczalam sie podczas seksu

Polecane posty

Gość ta co kcoha a jednak

Nie wiem co sie stalo. Nie jestem osoba bez doswiadczenia, to juz moj drugi facet:( Kocham go ale jak sie kochalismy kazalam mu przerwac, rozryczalam sie jak glupia, nie wiem czemu ale nie czulam zadnej przyjemnosci..... zawsze czulam a teraz nie, lezalam jak kloda:(

Gość Marcia78
Dziwne...może za wcześnie w tym związku na sex? ?Może nie miałas wtedy ochoty??innego wytlumaczenia nie znajduje...Pomyśl jak musiał sie poczuć Twój partner??Najpierw jak to sama określiłas kłoda- a potem łzy... Noramlny facet uciekłby i popadł w kompleksy.

Gość a ja Cie rozumiem
Emocje, rzecz niezbadana ;) Ja czasami zjadłabym mojego TŻ, a czasem lepiej, żeby mnie nie dotykał :D ryczeć też mi się zdarzało, akurat nie przy tym. Bez konkretnej przyczyny...cóż :)

Gość powiem Ci że też tak miałam
ale tylko z jednym facetem :o (byłam z 3) sex z nim to katorga :o nie wiem od czego to zależy, myślę że tu działa jakaś chemia i stąd się bierze to podniecenie.. masakra-nie długo trwał ten związek choć wydawało mi się że mi na nim zależy, nie dałao się... to na dłuższą metę jest bardzo męczące :o

Gość tak bywa i to wcale nie..
ja to sobie myśle ze swojego skromnego doświadczenia że tak jest z niektórymi facetami tzn . nie chodzi mi o to że z nimi coś jest nie tak.. myślę ze to raczej dopasowanie 2 osób. Byłam też z 3 facetami i z pierwszymi 2 porażka, myślałam już ze należę do bezorgazmowych kobiet :o a potem jak pojawił sie ten 3 to szok po prostu, trzęsienie ziemi... dotyka mnie a ja mam takie dreszcze ;)) no i nie zdąży się nawet rozruszać a ja mam już 2, 3 orgazmy :)) wręcz bym powiedziała że aż za bardzo działa na mnie, ale co począć ;))

Gość ja mialam tak ze
poplakalam sie zaraz po tym jak on skonczyl, bo tez nic nie czulam ale to zdarzylo mi sie 2 razy przez 3 lata kochania sie z tym samym chlopakiem, ale to chyba przez to wczesniej sie poklocilismy i ciagle bylam zla i myslalam o tym, a potem mialam zal sama do siebie

Gość xzxc
Nie jesteś ofiara molestowania?