Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki3242

mam pytanie,pomozcie

Polecane posty

Gość kiki3242

placze,bo moj przyjaciel internetowy jest w szpitalu i ma ponad 40 stopni goraczki:(powiedzcie mi czy oni nie maja w szpitalu jakis lekow,zastrzykow niewiem:(:(Boze,ja zwariuje:( Owineli go podobno w lodowate przescieradlo,powiedzcie cos prosze:(do wczoraj mial 40:(a dzis sie podniosla:(

Gość dorotka srotka
maja cos napewno nie martw sie bedzie oki zobaczysz napisz do majki na forum ona napewno pomoze pozdrawiam

Gość kiki3242
jak myslicie,przeciez muszą do cholery cos miec;(;(

Gość dorotka srotka
nie smutaj

kiki3242 - przede wszystkim twój płacz mu nie pomoże, chyba że chcesz się emocji - zrozumiałych - pozbyć. z powodu gorączki sie znalazł w szpitalu? na pewno tę gorączkę zbiją, ale czasem to wymaga więcej niż jednej chwili ;) trzymaj 🌼, i napisz mu coś miłego

Gość kiki3242
eh nie,trafil bo mial atak astmy,ale to juz dawno:(bylo juz wszystko ok:(mial kilka dni temu,37,5 no i mniej wiecej od 2 dni zaczela sie podnosic:( wczoraj caly dzien byla cisza bo mial kolo 40 a dzis jego kuzynka pisal ze ma ponad 40 :( prosze poradzcie mi cos:(on jest wszystkim co mam:(

Gość pchlasachrajka
dadza rade, nie pekaj :) glowa do gory i nie zadreczaj sie tak, bo zaraz Ciebie odwioza z zawalem najwazniejsze ze cos robia w jego sprawie, oklady z lodu pomagaja

Gość kiki3242
no ale przeciez to jest powyzej 40:(:(to nie jest juz zabawa:(jejku,to mlody facet,lat 26 :(wiem tylko ze jest w lodowatym przescieradle;(czemu oni nic nie robią:(

Gość pchlasachrajka
a skad wiesz ze nie robia ? na pewno staraja sie mu pomoc, nie panikuj to srodek tygodnia lekarze na dyzurach siedza, gorzej by bylo gdyby to byl weekend, wtedy mniej lekarzy na pewno cos wymysla

Gość kiki3242
jak mam nie panikowac:(Boze,niech spadnie chociaz do 39:(hmm denerwuje sie bo to bliska mi osoba;(hmm dadza rade?maja sposoby?powiedzcie:(

Gość pchlasachrajka
najwazniejsze, ze sie utrzymuje na 40 stopniach i nie rosnie, to mlody facet, wytrzyma na pewno podaja mu jakies leki w kroplowkach, ale nic nie dziala od razu, musisz sie uzbroic w cierpliwosc

Gość kiki3242
no ma wyzsza niz 40:(o 18 mial 40,2 a teraz ma podobno wyzsza;(:(jejku

Gość pchlasachrajka
a czym jest spowodowana ta goraczka ? mowili cos ?

Gość kiki3242
no nie :(:(:(wszedzie pisze ze najwyzsza temperatura jest od 18 do 20:(cholera przeciez jest prawie 23:(:(chce mi sie plakac;(

Gość no wlasnie to przescieradlo
zbija mu goraczkę. Moze ze wzgledu na astme szkodza mu srodki farmakologiczne, moze by sie zaczal dusic, moim zdaniem robia słusznie

Gość pchlasachrajka
nie szukaj niczego w necie bo tylko sie bardziej bedziesz denerwowac poczekaj do rana, musi nastapic w koncu jakis przelom

Gość kiki3242
ale zrozumcie o co mi chodzi:(;(2 godziny temu rozmawialam z nim chwile przez tel:(jego kuzynka trzymala tel:(oddech mial plytki,ale mowil na temat i rzeczowo:(i jak pytalam mial o 18 40,2 ,jakies pol godziny temu jego kuzynka mowi ze owineli go w lodowate przescieradlo bo podwyzszyla sie i sie telepie:(poradzcie cos:(powiedzcie ze mu obniza ta goraczke;(

Gość kiki3242
moje zmysly sie juz mieszaja,przeplakalam polowe rozmowy:(ja go kocham:(

Gość logitecha myszka
moze ma sepse.. na to sie umiera..

Gość pchlasachrajka
powinnas pojsc spac, wez cos na sen, bo zwariujesz

kiki3242 - kocham jako przyjaciela czy jako mezczyzne? zrestza niewazne. teraz wazne jest jego zdrowie. jesli bedziesz z nim rozmawiac, postaraj sie nie plakac! bedzie cholernie trudno, ale wierz mi, ze to lepsze niz ryk do sluchawki i dawanie do zrozumienia, ze jest zle

Gość pchlasachrajka
logitecha myszka - powiem delikatnie, oby Tobie tak ktos kiedys nie zasunal jak ktos Tobie bliski bedzie w takim stanie, zabluznilabym ale szkoda mi slow, Ameryke odkryla normalnie

Gość logitecha myszka
prowokacja mala

Gość logitecha myszka
bo ten topic to ja zalozyla sie podszywamm pod siebie

Gość aneczkaZirlandii
kiki, pracuje w szpitalu jako pomoc pielegniarki i juz niejedno widzialam... wierz mi ,to przescieradlo to jedna z lepszych metod na zbicie temperatury, jeszcze lepiej jak owina mu dodatkowo stopy woda z octem-roztworem, jest lepsza niz najlepsza aspiryna. temperatura zawsze wieczorem sie podwyzsza, nawet u zdrowego czlowieka, a ze jego organizm jest oslabiony i walczy z choroba, wiec to jest efektem ubocznym, nie matrw sie, jutro bedzie lepiej, a teraz postaraj sie isc spac.zycze ci spokojnej nocy.

Gość kiki3242
nie no,staralam sie,nawet probowalam zartowac:(powiedzialam mu ze ma mnie na randke zaprosic:(:(hmm kocham jak przyjaciela i chyba jak faceta:(Hmm o ile sie orientuje przy sepsie mial by dolegliwosci grypopodobne a mu nic nie bylo,nie mial kataru itp,nic go z takich rzeczy nie bolalo:(wczoraj podobno lekarze mowi ze nic az tak zlego sie nie dzieje;(ale mial 39,5 ,potem 40 a nie powyzej 40:(Boze:(

Gość kiki3242
aneczka ale powiedz dlaczego oni mu tej goraczki nie zbijaja:(mial 39,5 przed wczoraj a dzis ma powyzej 40,2:(hmm czesto kogos tak w przescieradlo?to pomaga?boje sie ,,juz nie mam sily:(

Gość pchlasachrajka
nie mysl o tej sepsie i nie grzeb w necie