Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Biała czy ekri? =/

Polecane posty

Gość kasia2020
wypróbuj solarium, pójdź sobie np. w tym tygodniu zobaczysz jaki efekt i poprzymierzasz białe suknie, jeśli ci się uda opalić to kupisz białą i przed ślubem np. 2-3 dni pójdziesz do solarium an taki sam czas co wcześniej i bedzie dobrze. a jeśli się to nie sprawdzi , jeśli nadal będziesz wyglądać blado no to powiedz mu , że wyglądasz jakoś blado i nijako, że on może w garniturze wyglądać jak gość i pan młody a ty czemu masz się nie czuć komfotowo w 100% no i kup suknię ecri

hm wiesz, to nie jest kwestia odcienia skóry bo akurat karnacji nie mam 'białej' tylko troche ciemniejsza, zreszta przed przymierzaniem 'opalilam' sie delikatnie basamem wiem to raczej nie chodiz o kolor skóry a kolor sukienki do twarzy....to jak jak komus jest ładnie w czerwonym a drugiemu on zupelnie nie pasuje ale tez by ubral...moja Mama mowi, ze w ekri ladniej mi jest ale narz chce białą i teraz nie wiem ah, ale to zagmatwane ;)

U mnie tez miala byc TYLKO BIAŁA, ale ta co mi sie spodobala, byla dostepna w tylko w koloze ivory. Wiec stwierdziła, ze biore ten kolor. A moj facet tylko powiedział, no ciekawe jaki ja teraz gajerek se dokupie do twojego ivory. :)

Gość kasia2020
kolor sukienki do twarzy :) co masz za ciemną twarz do sukienki czy za jasną? może fryzjer by co nie co pomógł?????

Gość devil wystarczy że twój
narzeczony będzie miał krawat albo koszule w tym kolorze i już będzie pasować