Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieczynki z brzuszkami nadchodzi czas ich odsłaniania wiosna

Polecane posty

Gość jesteś w
dzięki:) całkiem niedrogie to masło:) można wypróbować chociażby z racji ceny skoro mówisz, że to takie cudo i widzę, że jest w 100% naturalne

Gość gość
ten wolno, na opakowaniu jest napisane od pierszych dni ciazy, pyatalam lekarza, mowil zeby tylko nie masowac wiec lekko wklepuje

Gość gość
zreszta przez cala ciaze nie wolno masowac, ja to sobie lekko smaruje/wklepuje a potem czekam az sie samo wchlonie

No właśnie - niedrogo i to też mnie skusiło do testowania. Jak się boisz że nie zaakceptujesz zapachu, to możesz też kupić takie rafinowane. Ja się do tego zapachu przyzwyczaiłam - nie jest jakiś ostry czy coś, a wiadomo że nierafinowane niby lepsze.

Gość jesteś w
myślę, że powinnam znieść zapach, bo śmierdzą mi jak cholera raczej używki typu fajki czy kawa albo i wody perfumowane, a to skoro naturalne, to powinnam wytrzymać:D a jak nie, to i tak wiele nie stracę, bo raptem 5zł:D kupię i wypróbuję na pewno, a jak nie sprawdzi się, to dopiero drogą Mustelę kupię i już;) na szczęścei na razie nie widzę żadnych rozstępów;)

Gość gość
tylko ze jak sie nie sprawdzi to i droga mustela moze nie pomoc :)

Gość gość
a ja dokladnie uzywam podwojnie dzialajacego kremu na rozstepy Mustela (zmniejsza wystepowanie i likwiduje juz powstale rostepy)

No ja nie mam wstrętu do wszystkich zapachowych kosmetyków, ale np. nie wyrabiam z dezodorantami - używam tylko perfum i to małej ilości, od dezodorantu od razu gryzie mnie w gardło i boli głowa. To samo z odświeżaczami powietrza. Poza tym kremowe, słodkie zapachy ok, a morskie, cytrusowe i inne "ostrzejsze" odpadają. Papierochy mi cuchną na odległość, alkohol to samo. Normalnie zawsze lubiłam wypić czasem jakiegoś drinka albo lampkę wina, a teraz jak ktoś przy mnie pije to musi trzymać kieliszek z daleka bo nie wyrabiam. Ogólnie śmiejemy się czasem z mężem że ciężarne powinny pracować w policji. Raz jak wrócił ze sklepu to wyczułam natychmiast że kupił dorsza, mimo iż był zapakowany w dwie foliówki i obładowany innymi zakupami w zamkniętym plecaku. Mężowi szczęka opadła ;)

Gość gość
lepiej niz szkolona policyjna psina:):):)

a ja sobie kupilam niedlugo przed ciaza Cacharell, a teraz mnie mdli na ten zapach ;( wrr..nowy wydatek na inne perfumy, sprawdzone!

Gość jesteś w
cały czas się łudzę, że i mnie ominą rozstępy jak moją mamę więc może masło za 5zł wystarczy?;) a jeśli chodzi o zapachy, to głowa zaczyna mi pękać w dużych sklepach:O ale tak było praktycznie zawsze:O mam to po mamie, że jestem nadwrażliwa na zapachy:( a już jak ktoś się wypachni w autobusie czy tramwaju...:O umieram:O nawet przestałam używać dezodorantów czy wód zapachowych, bo nie mogę znieść nawet tych swoich ulubionych:O no cóż, takie uroki ciaży;)

Gość gość
lece do pracy bede wieczorkiem, rozciagajcie temacik potem sie dolacze:):):) pozdrawiam wszsytkie rozmówczynie

Gość jesteś w
ja któregoś razu jadłam rybę wędzoną przy kompie:D później przez cały tydzień czy nawet ponad siadałam do kompa i myślałam: "rany, co tu tak tą rybą wali?":D jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jestem w ciąży:D dopiero zaczęłam się domyślać;)

To też mam historyjkę o rybie. czytałam na Kafe o zachciankach ciążowych i uśmiałam się serdecznie jak dziewczyna opisała, że oglądała z chłopakiem film "Szczęki" i zachciało jej się śledzika. Opowiedziałam mężowi i też się uśmiał. Jakiś czas później oglądamy razem "Archiwum X", odcinek o potworze z jeziora. Popatrzyłam na to jezioro nocą, na to bulgotanie potwora i... poproszę śledzika! Ubaw był niezły, a ja te śledzie marynowane w śmietanie jadłam przez jakieś 3 dni zanim mnie przeszło :D Co do rozstępów - ja też liczę że nie mam tendencji. Moja mama miała kilka rozstępów dopiero na samej końcówce drugiej ciąży, ale w ogóle wtedy bardzo puchła. Te kreseczki na piersiach, od dołu wyskoczyły mi od razu, bo biust mi urósł bardzo szybko - normalnie miałam miseczkę B, a z dnia na dzień wskoczyło w C/D (C w przypadku staników typu "mama size" czy coś w tym stylu). Chyba żaden krem by tego nie wytrzymał. Teraz nie pojawia się nic nowego, a po tym maśle zanikają te z piersi. Mam wrażenie że skóra jest naprawdę bardziej taka jędrna i nawilżona teraz.

Gość gość
no widzisz a u mnie ani jednego, smarowalam ostro codziennie Mustelą i nic nie mam a w ciagu niedlugiego czasu mialam z malego c na duze d:):)

Gość gość
biust ciazowy jest boski:):):)

Gość gość
dziewczyny gdzie sie podzialyscie????

Gość pod nosze
up up up

ale ta mustela droga-ponad100zł.masakra-jest coś tańszego?

Gość gość
w aptekach internetowych kosztuje cos ok 70-80 zl wiec to juz mniej:) na pewno jest cos tanszego, ale ja Ci nie pomoge uzywam tylko tego

Gość gość
ach no i zapomnialam dodac... dzis dzien szczegolny - nie zmiescilam sie w kolejna pare spodni:) kolejne wedruja na dolna polke:) hehehe ach ta ciaza:)

Gość pod nosze
up up up