Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKamilaa

1 komunia świeta już w maju

Polecane posty

Gość MKamilaa

moj syn w maju idzie do 1komunii ,problem w tym ze za pózno zaczełam rozgladac się za lokalem i już wszystko zarezerwowane,czy ktoś z was robi w domu ,to na ile osób,dom mam dosc duży ale i tak będzie ciasno,jak się do tego zabieracie w sensie np.jadłospis

Gość
nie daj się zwariować, nie jedzenie jest tutaj najważniejsze :o jak widzę te komunie na 50 osób, te pretensjonalne suknie i fryzury a'la lolitka to tracę wiarę w ludzi :(

Gość MKamilaa
wiem że nie jest ale cos trzeba podac jakis obiad ale jak to przygotować skoro wszyscy ida do kościoła

Gość eh ja nie mam problemu
przyjęcie komunijne w domu , tylko najbliżsi w sumie 9 osob. Będzie pięknie przystrojony stół, świąteczny obiad , kameralnie. Ja tak miałam , moje rodzenstwo również , u nas nie ma tradycji przyjęć komunijnych jak małe wesela :) Ja pięknie wspominam swoja , mam nadzieje że mój syn również będzie zadowolony

Gość MKamilaa
a kto gotuje obid przeciez idziecie di koscioła?

Gość Sprawdź czy
ja też robię komunię w domu - 20 osób , obiad przygotowuję poprzedniego dnia , w dzień komunii córka wróci wczesniej żeby odgrzać

Gość eh ja nie mam problemu
ja przygotowuję wszystko dzień przed , a po kosciele tylko odgrzeje , nie wierze że jka goscie poczekaja chwile to umrą z głodu , spokojnie. Może jest mi łatwiej bo am mniej gości :) i dlatego nie ma za duzego problemu

Gość mezalinas3
Rodzice, chrzestni i dziadkowie. No, rodzeństwo jak jest. I koniec gości! I tak uzbiera się 10-12 osób. Aż nadto. Dzieciak ma przeżywać nie prezenty, tylko coś duchowego. Jeżeli miałoby być inaczej - lepiej niech wcale nie będzie. I komunia w lokalu to burakowa głupota nowobogackich, albo takich co chcą za nich uchodzić, a potem spłacają raty przez 5 lat, kretyni