Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważne pytanie

PILOXIDIL - ważne pytanie

Polecane posty

Gość Ważne pytanie

Czy PILOXIDIL ma rozpylacz (jak spray)?

Gość Ważne pytanie
hop do góry

piloxidil nie ma rozpylacza takiego jak spary- ma taka duga, cienka rurke, ktor rozprowadza preparat miejscowo w wybranach okolicach na glowie

Gość Ważne pytanie
Witam, wielkie dzięki za odpowiedź! Czy w takim razie LOXON posiada taki rozpylacz? Pozdrawiam!

Gość adam e
w sumie tez jestem ciekaw

Gość CHYBA NIKT TEGO NIE WIE
🖐️

Gość CzarPar
Czy Loxon i Piloxidil mają taki sam rodzaj dozownika? Podoba mi się ten w Loxonie bo wyrzuca zawartość ze sporym ciśnieniem i rozpyleniem. Czy Piloxidil robi tak samo? Bo jest tańszy i tak się zastanawiam... PS. Dziewczyny ten składnik aktywny Loxonu naprawdę super działa, gorąco polecam!

Gość sama słodycz............
chyba ten z Piloxidilu wylewa się jak mydło w płynie :o Loxon lepszy, tak mi się wydaje

Gość A WIE KTOŚ
Z JAKĄ SIŁĄ POMPKA W PILOKSIDILU WYRZUCA PŁYN? BARDZO PROSZĘ JEŚLI KTOŚ WIE TO NIECH NAPISZE

Gość fizyk marian
pompka wyrzuca piloxidil z moca 7 NEWTONÓW

Gość A WIE KTOŚ
PODBIJAM :P

Gość Piloxidil nie ma sprayu
tylko aplikator z pompką, zresztą bardzo wygodny w użyciu, znacznie lepszy niż ten w Loxonie. Co do siły z jaką pompka wyrzuca płyn z minoksydylem to bym powiedziała że jest "w sam raz", trudno określić to słowami, sama musisz wypróbować.

Gość A w ogóle to spray w tego typu
produktach z minoksydylem to nie jest dobry pomysł. Za dużo substancji dostaje się w niepożądane miejsca i na włosy zamiast na skórę.

Gość mam mieszane uczucia
co do Piloxidilu,zaczęłąm stosować,ale spanikowałam bo zaczęło mi się wydawać ,że włosy gorzej wyglądają(po jakimś 1,5 tygodnia)...choć podobno efekty mają być po miesiącach,to jenak przestałąm stosować preparat,bo może akurat u mnie nie działa ,jak trzeba...ale może to tylko pozory i faza przejściowa...ktoś z was też tak miał i może coś doradzić?

Gość Osobiscie nie stosowalam
ale tez slyszalam ze Loxon jest lepszy... Co prawda z wlosami nie mialam az tak masakrycznych problemow ale po tym jak sie naczytalam na forach, ze coraz wiecej mlodych osob coraz wczesniej siwieje i o tym, ze gubia wlosy garsciami, to przeszlam sie do apteki i babka polecila mi Onozis. Na poczatku nie podchodzilam do tych tabletek jakos wyjatkowo entuzjastycznie ale o dziwo zaczely dzialac i to nawet dosc szybko. Wlosy nie sa az tak suche, mniej sie lamia i zaczely sie nawet toche blyszczec...

Gość madzia20
Witam!!! JA TEŻ STOSOWAŁAM pILOXIDIL 1,5miesiąca, który przepisał mi lekarz... Przestałam go stosować bo włosy wypadały mi duzo bardziej niż przed tem. Nie wiem co mam teraz robić. Czy ktos mógłby mi cos PORADZIĆ bo nie wiem co mam teraz robic:(((( pozdrwiam

Gość micmag
wystarczy przeczytac ulotke, ze miedzy 2 tygodniem a 2 miesiacem kuracji wystepuje wzmozona utrata wlosow.

Gość izz95
Mam pytanko czy w trakcie stosowania piloxidilu moge stosowac inne wcierki jak np. Jantar? Oczywiscie z zachowaniem jakis odstepow czasowych pomiedzy Jantarem a piloxidilem

Gość zasmut
Z przykrością muszę stwierdzić, że po PILOXIDIL jeszcze bardziej wypadły mi włosy i się znacznie przerzedziły. Obawiam się, że po takim przerzedzeniu włosy po prostu nie mogą na nowo odrosnąć! Nawet po 6 czy 12 miesiącach używania. Byłby to przedziwny cud. Przykro mi, bo miałem nadzieję, że PILOXIDIL lub LOXON (środki stworzone na wypadanie włosów i łysienie) mogą, a przynajmniej nie zaszkodzą. PO PILOXIDIL PRZERZEDZIŁY MI SIĘ WŁOSY!!

Gość gość
Propecia działa najlepiej. W przeciwienstwie do innych wymienionych tutaj, to jest tylko jeden licencjonowany w Wielkiej Brytanii i prawnych (które przesylaja poza granicami kraju) nie wymagaja wczesniejszego recepte (tylko szybkie konsultacje on-line) nadzieje, ze to pomaga http://www.europetabs.com