Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eli *

Najlepsza prostownica !

Polecane posty

Gość eli *

Hej ;) Własnie mam zamiar kupić sobie nową prostownice i mam z tym ogromny dylemat :/ Doradzcie mi jakich Wy uzywacie. Z gory dzieki za porady ;]]

Gość radawanka
ja mam prostownice firmy GA.MA i jestem z niej zadowolona ..

Gość anna.wach
hej ;) ja właśnie również mam zamiar kupić sobie nową prostownice i mam na oku dwie. Pierwsza firmy TONDEO , to link na allegro : http://www.allegro.pl/item308909649_prostownica_turmalinowa_tondeo_aktywna_jonizacja.html A druga firmy GA.MA , to link : http://www.allegro.pl/item305866565_prostownica_ga_ma_170_w_gama_gratis.html Prosze poradzcie mi którą wybrać bo nie mogę się zdecydować;)

Gość kro.
hej ;]] Ja polecam prostownice tondeo . Jestem jej posiadaczka i naprawde dobrze sie spisuje ;]] pozdr.

Gość hihihihhgdfgsg
ja mam MOCNO KRECONE wlosy jaka prostownica do nich? ceramicznA?

Gość aaalicja
Ja polecam prostownice firmy tondeo bo jest poprostu boska !! Posiadam ją i jestem bardzo zadowolona z efektow ;]]

Gość ja ja ja ja
wigo wigo wigo;] wlosy mam krecone prostuje dobrze i poskramia moje loczyska;]

Remington Turmalin i teflon, polecam! Ja mam krecone wlosyl takie szopiaste strasznie, ale po tej prostownicy nareszczie wygladam jak czlowiek a nie upiór :) Kupilam na allegro bo gdziestam kiedys wyczytalam i nie moglam znalezc takiej w zadnym sklepie. Na prawde polecam. Beata.

Gość pytanka
prostownica z OPTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!