Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce mi pęka

boże, jak to boli...

Polecane posty

Gość serce mi pęka

... chociaż nie powinno. Mój były ma nową pannę i pewnie jest szczęśliwy. :-o zaraz oszaleje...

Gość oni sie zawsze
a dlaczego sie rozstaliscie?

Gość oni sie zawsze
jak szybko znalazl sobie pocieszenie, to nie masz co zalowac

nie martw sie. to mija po jakims czasie. ja ze swoim pierwszym chlopakiem rozstalam sie jakies 6 lat temu, zostawil mnie dla takiej jednej lafiryndy. nieawno sie ozenil. i tez mnie w sercu zaklulo chociaz mam juz faceta od paru lat, jestesmy szczeliwi i tez planujemy slub. no tak bywa...wiem, ze to wredne ale pocieszam, ze ze moj byl sie zeni bo dziewczyna wpadla i strasznie spasla sie w ciazy a teraz po porodzie wyglada jak monstrum :D

boli...a tobie Ktos nowy nie pomoglby?moze jakas zabawa?moze nowy flirt.wspolczuje ci , bo mam kryzys w związku wlasnie:(((((

dopoki nie znajdziesz sobie nowego,ktory zachwyci twoje serce to bedziesz cierpiec.u mnie to trwalo 4miesiacy.a jakspotkalam nowa milosc to moglam isc pod starej milosci dom w nocy i sie usmiac co ja w nim widzialam.nawet pamietam po wakacjach tak sie zakrecilam ze przez przypadek usiadlam na wykladach przy nim.i wiesz powiedzialam mu czesc i mialam to w dupie.bo ktos nowy zajął miejsce starego.wakacyjna milosc:)

Gość serce mi pęka
wina leżała po obu stronach. Myślałam że dam sobie radę bez niego, ale po zerwaniu zaczęłam strasznie tęsknić. nie potrafię zainteresować się innym facetem, chociaż próbowałam. W sumie jest już ok, ale ta wiadomość dzisiaj... i te jego opisy na gg. Łzy mi same lecą :-(

ehhhhhhhhhhhhhhh juz po ptakach przezyjesz daje ci moje slowo. przezyjesz

Gość serce mi pęka
pewnie tak, ale ta myśl wcale mi nie pomaga. a jeszcze niedawno szukał kontaktu ze mną :-( ech... już mi lepiej, już sobie wymyśliłam bajeczke że to nie prawda i tylko chce wzbudzić moja zazdrość :-o wole sie łudzić nawet najgłupszymi i najbardziej niewiarygodnymi bzdurami :-o jestem żałosna...

Gość alucard24
Doskonale Cie rozumiem i wiem ze boli..sam to przezywam...potrzebujesz czasu i zyjesz nadzieja..ale zastanoq sie czy warto?jesli rzucil i sie pomylil to jego wina on bezdie cierpial..pomysl co bezdie dalej..wrtocicie do siebie powiedzmy ok..ale patrz dalej..myslisz ze nie bedziesz o te zdarzenie zazdrosna..?nie bedzie Cie to bolalao?jakas inna?zastanw sie nad tm..zrobil raz rzuci i drugi a ty jeszcze gorzej to przezyjesz...j tez sie ludze o swoja milosc ale podswidaomie wiem ze nie warto...i ty tez pomysl 2 razy zanim wrocisz..watpie zebys zaufala mu ..on napewno bedzie chcial wrocic do ciebie jesli to byla prawdziwa milosc..wyszaleje sie zobaczy ze to nie ta pobawi..ona go rzuci albo on ja..podwinie ogon i wroci..a ty tak sie dasz..ok Twoje rzycie ale zastanow sie jeszvcze raz nad tym