Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

chlorofil

Polecane posty

może kiedyś wróci kiedy nie będę sie tego spodziewał mój chlorofil gdzieś mi sie zapodział i teraz taki bezbarwny jestem :( bez wyrazu bez tej magii bez tego czegoś bez jutra ale smęcę :(

co wy tam wiecie wróci wyblakł na słońcu jak koszula po wielokrotnym praniu skończył mi sie i tyle

żeby chociaż w lusterku sie widzieć bo przezroczysty teraz jestem i przenika prze ze mnie wszystko jak przez mgłę

ale to nie taki mój był inny :( on był taki magiczny czuło sie go ze jest we mnie ze jakiś on jest że to nie jakiś tam chlorofil tylko mój że to ja

na pewno chlorofil to był to przeznaczenie sie czuło i ta jego siłę nie wiedząc z kąd ona jest że jest się dużym i można tą drogę sie przez niego widziało te światło

to dlaczego jak patrzę w lusterko to nie widzę siebie tylko niewyraźną postać :( muszę chyba poszukać ten mój chlorofil 😠

piąte koło - niektorzy mowia, ze jak kocha to wroci. skoro jest twoj, a ty jego, dlaczego mialby nie wrocic? chwila refleksji nad zyciem i juz jest z powrotem :)

a może właśnie nie doceniałem :( i dlatego wyblakł jak nie wróci to będę musiał sobie radzić bez niego bez tej pewności

w sumie nie wiem a może wcale on mi nie jest potrzebny i świetnie sobie dam radę bez niego

piąte koło - akceptuj to, ze jest, jak i to, ze go nie ma. jestes TY i musisz byc samowystarczalny. czasem tracimy cos lub kogos, i musimy zyc dalej, chocby nie wiem jak trudne to zycie bylo

a może jakimś innym czymś sie wypełnię :) jakimś takim niepewnym i nie mającym przyszłości zawsze to jakieś coś

albo znajdę sobie coś wielkiego i będę się tym wypełniał przez całe życie a i tak nie wypełnię się nigdy taki cel sam w sobie żyć