Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

chlorofil

Polecane posty

piąte koło - możesz, pewnie. ważne, żeby było twoje - prawdziwie, nie na pokaz, nie kopiowane od kogoś. a może inny, lepszy chlorofil się przypałęta i weźmiesz go pod swoje skrzydła? ;)

no właśnie taki mój bym chciał sam go sobie wykreuje stworzę taki jak będę chciał z taką odpowiednia mocą żeby mnie zawsze pchała s tym czymś i z tą barwą która zawsze zwróci na siebie uwagę bo bezimienna będzie :)

Gość koło piątego
idź spać piąte

Gość koło piątego
tak ty się posłuchasz dobre sobie spaś iść musisz bo do pracy rano wstajesz durniu :)

Gość koło piątego
a z tym chlorofilem to przesadzasz nigdy go nie miałeś więc nic nie straciłeś ale możesz mieć i ja wiem jak ale ty mądrzejszy przecież jesteś

spadaj koło piątego i teraz umoralniać mnie będziesz ? wiem że wiesz z mojej perspektywy to nie takie proste jest jak Ci sie wydaje idę spać dobranoc

w poszukiwaniach zapędzam się dziś do mistycznej krainy niejasności i braku kontroli nad zbędnymi w danej chwili mięśniami :)

chwila mała chwilka tylko tyle to trwało małe było ile dało ile mogło może jutro urodzi się na nowo :)

helio Ty aniele kafe patrzysz na te bule tych wszystkich (menczenników) nie żal Ci ich czasem ???