Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojlala

Backstreet Boys

Polecane posty

To ja też,to ja też...:P:P:P Przyłączam się :D Tez uwielbiałam ten zespół Kochałam się w niku,moja funfela w brajanie,a inna w Kewinie. Teraz jak na nich patrze to jednak Kevin był najładniejszy :classic_cool:

Gość szalonawtedy
Na tych wszystkich zdjęciach to oni byli pomalowani i wyretuszowani, dlatego wyglądali jak śliczne chłopaczki. Przez jakiś czas w tv ( nie naszej polskiej) leciał serial o rodzinie Nicka, no i tam to dopiero było widać jak wygląda na co dzień...i tam już taki śliczniutki nie był.

A widziałaś kiexdys gwiazdy światowego formatu niewyretuszowane? Przeciez na tym polegał cały imagee BSB, mieli być ślicznymi chłopaczkami do kochania prawda?

szalonawtedy ---> gdy byłam w podstawówce nie interesowało mnie czy mają wybielone zęby, pomalowane usta i czy są cali w ogóle wyretuszowani :D poza tym Kevin nigdy ślicznym chłopaczkiem nie był. on zawsze był meżczyzną :P ehh sie znów rozmarzyłam

hehhh.... no właśnie kevin zawsze był mężczyzną :D a ja szalałam za blondynami,wszyscy koledzy z podwórka jak byli blondynami obciętymi jak nik mieli przechlapane :D:D:D:D

Gość szalonawtedy
no mnie się wydawało, ba! ja byłam pewna, że on jest po prostu taki właśnie idealny cały czas, dlatego tak szalałam jak go widziałam w jakiejś gazecie albo programie. Kiedyś nawet wysłałyśmy z koleżankami list do ich fan klubu w Stanach, ach wstyd się przyznać jakie głupoty się robiło za małolatki...:)

To prawda Kevin był mężczyzną, ale także "robili" go na chłppca. Takiego Równiachę z podwórka

Ja miałam nagrane na kasety wideo wszystkie ich teledyski :D:D:D i codziennie musiałam to oglądać,paranoja :D

Gość szalonawtedy
anulka 156 to byl mój typ chłopaka w szkole, tylko tacy mnie interesowali, blondyni obcięci "na pieczarkę" ;)

Gość szalonawtedy
ojlala w końcu to BACKSTREET BOYS - chłopcy z podwórka:)

właśnie chłopcy - nie mężczyźni Zreszta jaka to różnica i tak byli SUPERRRRR. A teraz gdzieś ostatnio czytałam że zespół sie reaktywował ale bez Kevina. Wiecie cos o tym?

Szalona ale racje masz. Ciekawe czy gdyby postawili ich na scenie bez retuszu tez by nam tak odbioło na ich punkcie?

a jak mi wujek z niemiec przywiózł taki naszyjnik srebrny z wisiorkiem na którym był odcisk palca Briana to byłam w szkole Bogiem!!!! Wogóle zrozumcie jaki kicz- naszyjnik z odciskiem palca Briana:D:D:D:D łahahahahaha..

a to był odcisk pana Kazia z kotłowni :P

Pjure pytałam wcześniej czemu zwiałaś z topiku o Kelly Family. Przecież szli łeb w łeb z BSB

kurcze no bo w Kelly Familly jakoś tak sie nigdy nie wczuwałam... wolałam BSB:) a ten odciska palca to napewno jakiegoś Helmuta z pod Mięsnego.Ale jarałąm sie nim, całowałam i wszystkie moje koleżanki go całowały co najmniej jak sygnet biskupa!!!

Ja też byłam, nie w Poznaniu tylko na stadionie w Lubinie ale i tak było super!!! Stałam w PIERWSZYM rzędzie!!!! To były emocje!

Gość Guzik z Pentelka
backstreet boys to nie zesp ół - to 5 clownów wybranych z castingu i kontorlowanych prze sztab menadzerów którzy w latach 90 produkowali te kapale jak piekarz kajzerki