Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojlala

Backstreet Boys

Polecane posty

taa plakat kevina to miałam przy samej głowie na ścianie i jak leżałam na boczku to patrzyłam mu w oczy :P

Gość miskaaaa
meaaa- na to nie wpadlam - dobre! :D

ja miałam taką serie ich plakatów z bravo chyba( ale wstyd) co tydzień był jeden z nich i sklejało sie je razem przez co powstawał taki długi plakat...Dodam, że wszyscy wyglądali ok poza Brianem, któy miał usta na plakacie wytarte od całowania...

Czemu uważasz że miałas kiepski gust? Pioseneczki lekkie wpadające w ucho, hiciory po prostu. Powiem ci w tajemnicy że niektóre dalej mi sie podobają.... tylko ciiii na ten temat

Gość miskaaaa
tez to zbieralam ! hehe i tez najbardziej podobal mi sie brian:P

pjure to własnie ten plakat miałam przy głowie, każdego głowa tylko była wiec ja miałam głowe Kevina :D a Brian wyglądał tam koszmarnie, jakby łopate w ustach trzymał

Ja tez miałam ten długi plakat. I jeszcze pełno wycinków z innych gazet, cały wielki karton. A pokój calutki obklejony od podłogi po sufit. Jak wytrzymali to moi rodzice?

Gość miskaaaa
te teksty rozsmieszaja mnie do lez :P ta prostota :D

Gość miskaaaa
wiem, wiem wlasnie o to chodzi ze kiedsys to muzyka miala najmniejsze znaczenie :)

miskaa a mnie sie wydaje że nie tylko muzyka a śliczne buźki Backstreetów. To nas chyba kreciło najbardziej

Gość szalonawtedy
Oj ja też miałam cały pokój wyklejony plakatami BSB;) Moją "miłością" wtedy był Nick, ależ ja wtedy szalałam, wszystkie koncerty i wywiady z vivy miałam ponagrywane na video, kolezanka mi nawet załawtiła oryginalny autograf(była na koncercie)...do tej pory go mam hihihi:) Teraz czasem lubie sobie ich posłuchać i o dziwo pamiętam jeszcze większość piosenek na pamięć... Osobiście byłam na koncercie Nsync ale nie byli wtedy jeszcze tak popularni:)

oj dziekuję pięknie... pjure dla... widziałam cie tez na topiku o Kelly Family... czemu uciekłaś? Nie lubiłas spiewajacej rodzinki?

ha! a my w podstawówce toczyliśmy regularne bitwy pomiędzy fankami Backstreetów a Kelly family :P

kiedyś w bravo był dodatek, jakiś plastikowy wisiorek w kształcie serduszka i tam można było włożyć zdjęcie więc oczywiście wszystkie koleżanki z podstawówki i ja też nosiłysmy tam wycięte z bravo zdjęcie swojego ukochanego :P

my też tylko fanki Bsb i innego zespołu Take Teath czy jakos tak

a jak się pare lat temu przeprowadzałam od rodziców znalazłam mój flet.... cały popisany korektorem I love you Kevin :D człowiek był głupi heheheheh

nie wiem czy to wstyd czy nie, ale jak patrzę na kevina to dalej mi się podoba :)

A widziałaś Kevina w Nieustraszonych? Brał udział w odcinku specjalnym. Ciacho dalej niezłe

eh, mój typ mówię wam. dla takiego faceta można zaszaleć :D

meaaa - jak dla mnie niebieskooki blondas jest ekstra. Może dlatego że mam śniadego męża wiec coś przeciwnego?

hmmm może coś w tym jest :) bo mój mąż to niebieskooki blondas :P