Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maroilla 23

Czy jest mozliwe, aby ladna i inteligentna....

Polecane posty

Gość maroilla 23

dziewczyna byla sama? Zawsze uwazalam sie za ostatnia brzydule. Nie potrafgilam na siebie spojrzec obiektywnie, gdyz widzialam w sobie same wady. Osttanimi czasy wiele sie zmienilo. Zaczelam dostrzegac,ze nie jestem az taka brzydka ani glupia;) Niestety, powodzenia u facetow nie mam:P Interesuje sie mna tylko 1 facet- starszy zreszta o 15 lat;) Czy to znaczy,ze faktycznie jstem brzydka i glupia tak jak cale lata myslalam?

Gość w sumie to nie wiem
:)

Gość maroilla 23
jestem kobietą idealną:p

Gość maroilla 23
Nie podszywajcie sie:P naprawde przez calutkie liceum i 1/3 studiow uwazalam sie za potwora i nudziare;) nie dziwie sie,ze nie mialam wtedy zadnych adoratorow. Teraz niby zmienilam troche o sobie zdanie, ale ciagle nic;)

Gość maroilla 23
może tu ktoś mnie pokocha?;)

no czyli glupota ci z tych czasow zostala i to wystarczy zebys nie miala powodzenia :classic_cool:

Gość maroilla 23
kwiatek---> daruj sobie;)

Gość a nie możecie dać dzieciaków
Daj fote zobaczymy?? A miałaś już facet a?

Gość maroilla 23
ciezko w ogole mi o tym pisac. Nie uwzam sie za chodzaca pieknosc i madrosc;) ale wiem (teraz),ze nie jestem jakims strasznym potworem z wygladu i charakteru;) zaczynam lubic siebie, bo w zasadzie nie mam wyjscia. musze jeszcze zyc ze soba jakies 40 kilka lat jak dobrze pojdzie;) martwi mnie tylko to,ze jestem ciagle sama. w ciagu moich lat licalnych interesowal sie mna tylko 1 chlopak;) to chyba nie jest normalne;)

Gość maroilla 23
podszywy, dajcie zyc:P

podszywie, wrzuc chociaz na imageshacka zebym choć otworzył :D :P

Gość maroilla 23
Ale ja jestem spokojnia Justynko;) Zastanawiam sie tylko, czy mam prawo myslec, o sobie,ze jestem nienajbrzydsza, kiedy nie kreci sie wokol mnie kilku adoratorow?:P Na kafe czesto czytam,ze jesli dziewczyna jest choc troche ladna to ma duzo "fanow";)

Gość maroilla 23
Nie chodzi o to,ze jestem pusta i chodzi mi,zeby kolo mnie byly tlumy facetow padajacych na kolana:P;) ale choc jakis 1 w moim wieku;)

mariola, ty wez przestan kafe czytac, bo to nie jest prawdziwe zycie, tylko sie zakrec zeby kogos poznac jak taka spoko jestes ;)

Gość maroilla 23
Pomimo tego, ze nie mam chłopaka dużo ćwiczę, obciąganie z połykiem na w tym celu specjalnie przygotowanym instrumencie: do kranu za pomocą systemu rurek, podłączam zakupiony w sprzedaży wysyłkowej penis. W momencie, który można uznać już za kulminacyjny, moja koleżanka odkręca wodę :)

Gość maroilla 23
podszywy jak zwykle pelne pomyslow:P:D

Gość mariolajna
mariola wyliż mi wora

"" 13:15 maroilla 23 Pomimo tego, ze nie mam chłopaka dużo ćwiczę, obciąganie z połykiem na w tym celu specjalnie przygotowanym instrumencie: do kranu za pomocą systemu rurek, podłączam zakupiony w sprzedaży wysyłkowej penis. W momencie, który można uznać już za kulminacyjny, moja koleżanka odkręca wodę "" o wlasnie dlatego nie powinnas na kafe siedziec :D :D

Gość maroilla 23
kwiatek---> przynajmniej dorobilam sie wlasnego podszywa:P

mariola, to jest dosc proste - jak bedziesz ladna, nieglupia i nienudna i wykazesz zainteresowanie facetami i ich potrzebami to na pewno sie chetni pojawia ;) i tyle w temacie :D

Gość maroilla 23
Akurat na mala slodka dziewczyneczke to nie dam rady:P Nigdy nie probowalam,a le wiem,z enie potrafilabym:P

justynaaa, ale na dluzsza mete to sie facetowi znudzi ;) na krotko moze zadzialac a i owszem :D

Gość maroilla 23
Justyna-----> nie WYRYWAM kwriatkow:P ;)

no wlasnie, a po co niby tu wszedlem ;) to jak z tą fotką bedzie? ;)