Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona111

czy to koniec????

Polecane posty

Gość ona111

jestem z moim chlopakiem ponad 3 lata, jakies 2 lata temu próbowal zdradzic mnie z moja kolezanka co mu sie nie udalo bo ona sie o tym dowiedziała. Teraz pisalam do niego na gg ze to niby ona, a on pisal ze mu sie podoba i ze ukryja przede mna ich przyjaźń. on nie wie ze to ja pisalam nie ona.. co robić???? pisał jej ze mnie kocha ale przeciez znowu nawiazal kontakt z kobieta z ktora chcial mnie zdradzic. on przyrzeka ze mnie kocha i blaga zebym nie odeszla

Gość ergerg rg
"jakies 2 lata temu próbowal zdradzic mnie z moja kolezanka co mu sie nie udalo bo ona sie o tym dowiedziała. " A jakby się nie dowiedziaa, to by ją puknął?? Od tyłu i z zaskoczenia? :P Jestes niedorozwinieta jakaś...

chyba on :( swoją drogą czemu faceci tak robią? :( zyją w zwiazkach po kilka lat, a jak tylko nadarzy się okazja...:(:O

Robią tak, ponieważ szybko się nudzą. Są jak dzieci i chcą nowych zabawek. :)

Gość ergerg rg
Albo mają takie niedorozwinięte panny jak autorka topiku. Podobno swój ciagnie do swego :O

Gość ona111
Sama jestes niedorozwinieta

Gość ergerg rg
to się idiotko zastanów co tu napisałać jakies 2 lata temu próbowal zdradzic mnie z moja kolezanka co mu sie nie udalo bo ona sie o tym dowiedziała. " Wytłumacz to :O

Gość kwasss
Ale nad czym Ty się zastnawiasz? Czy Mu uwierzyć? Nooo widac gołym okiem, że Cie kocha nad życie.

Gość ona111
dziekuje Sweet Dreams:-* wytlumacze to ze chcial mnie z nia zdradzic a sie dowiedziala. To było tak ze był ze mną a pisał z nią ze jest tylko moim kolega nie doszlo miedzy nimi do niczego nigdy, a potem ktos jej powiedzial ze on jest ze mna i zerwali kontakt.

Gość ona111
co zrobiłybyście na moim miejsu??? Dać mu szansę czy nie???

a czy on jest warty tej szansy? :( bedziesz mu ufac? :( z jednej strony się kocha, rozumiem, ale zyc z takim obłudnikiem? warto? ile macie lat?

Gość ona111
Ja mam 19, on 20. Wiem ze ciezko bedzie mu zaufac ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Moze zle zrobilam ze pisalam do niego w imieniu kolezanki, teraz nie mialabym tego problemu.

Gość elstudentos
2 lata temu to on miał 18 lat jeszcze większe sianko w głównie niż teraz, poza tym może wtedy jeszcze nie byliście jakąś super parą.

Gość tak to juz koniec