Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarara

zadzwonilybyscie do kochanki

Polecane posty

Gość tamarara

gdybyscie byly zdradzane zadzwonily byscie do kochanki?

W jakim celu ? Chcesz się z nią umówić na kawę, czy prosić, żeby przestał Cię z nią zdradzać ? ;)

Gość tamarara
powiem tak, moj ojciec zdradza mame, i nei wiem czy ja mam zadzwonic do tej kobiety czy moja mama. czy nie ma sensu:(( wiem ze tamta kobieta ma meza moze postarszyc ja ze jejmaz sie dowie o wszystkim

Gość postrasz suke

Gość pomocyy
chce ale jak. przedstawiac sie ze corka tego i tego czy od razu sluchaj jak nie zakonczysz.... to.... itd

a po co do kochanki? z tatusiem może trzeba pogadać... ona jest dla Ciebie nikim, tak samo dla Twojej matki!

Gość tamarara
wiem ale moze straszac ja chociaz na chwile da spokoj ojcu:(

aaaa... Twój tatuś to takie bezwolne gacie które może byle kto napastować a on nie potrafi powiedzieć „nie”... to współczuję, ale może nie trzeba dzwonić do kochanki, za chwilę się znudzi takim dupkiem i sama go zostawi...

Gość pomocyy
czyli tylko pogadac z ojcem nie gadac z kochanka?

tak, tak, tak! to ojciec jest Twoją rodziną, to ojciec winien dawać Ci przykład jak należy żyć, to ojciec wreszcie zdradza Twoją mamę... on się ze swojego zachowania powinien wytłumaczyć! ona jest obcą osobą i może nie interesować się losem i uczuciami Twoimi czy Twojej mamy... nie ona Cię spłodziła, czy Twojej mamie wierność i wsparcie przysięgała!

Gość rozjasnione okno
zdecydowanie zadzwon. i zrob tak, jak napisalas, ze poinformujesz jej meza o tym co sie dzieje. ojca sie nie boj, jest grubo nie w porzadku. a kochanka twojego taty to napewno jedna z tych, co to maja gacie podszyte strachem, wizja opowiedzenia jej mezowi co robi, sprawi ze ona da nogi za pas.a ojciec tez sie opamieta. nie wierz w to co tu czasem pisza, ze to jakas spozniona milosc, twoj ojciec pewnie przezywa kryzys wieku sredniego a twoja interwencja moze mu bardzo pomoc. byc moze sam sie zastanawia jak sie od niej uwolnic. pozdrawiam cie, dzwon jak najszybciej.

o taaaak... tatuś taka dupa wołowa że nie wie jak zerwać z kobietą... córeczka musi to za niego zrobić bo sam nie potrafi! Rozjaśnione oko, jeśli Twój tatuś to taka dupa to bardzo serdeczni Ci współczuję! no i współczuję Twojemu otoczeniu, mieć kogoś kto tak chętnie wtrynia się w życie swojej i nie tylko swojej rodziny...

Gość takie tam duperele...
rozjaśnione okno ma rację; zrób tak jak radzi; nigdy nie będziesz żałowac; a jeśli ta baba rozwali małżeństwo Twoich rodziców a Ty nic nie zrobisz? dzwoń! a potem stój kilka dni pod jej chałupą! gwarancja, że zniknie!

Gość szampun
i jaj to sie potoczylo? tez jestem zdania ze powinnas zadzwonic i dac jej popalic :)

ja zadzwoniłam. zapytałam czy bierze mojego męża do nsiebie z alimentami do trójki dzieci.

Gość daj spokój
a co to da wydasz kase na telefon a oni jak chca to beda razem.

Gość kacha1234
tak zadzwoń ja tak zrobiłam, ale do męża. Zrób to bez żadnych skrupułów , oni ich też nie mieli

Gość Deserka
Ja zadzwoniłam. Zaproponowalam kochanicy męża z jego dlugami, kredytami i alimentami an dziecko. Przegonilam babę

Gość tak ci się tylko zdaje
:-D

Deserka, masz szczęście że nie trafiłaś na cwańszą od siebie. moja znajoma też myślała że to kochanka jej męża jest jej problemem, nie zdradzający mąż. wydzwaniała do niej bo wydawało jej się że tak jest dobrze i ma takie prawo. a tamta po drugim telefonie zaczęła jej teksty nagrywać, mąż te nagrania wykorzystał po pewnym czasie w sprawie o rozwód. widzisz... w międzyczasie sytuacja tak się zagmatwała że były dowodem na to że on musiał zostawić zazdrosną żonę, niszczącą mu kontakty z ludźmi, i obrażającą jego otoczenie. nie dostała rozwodu z orzeczeniem jego winy, mało brakowało a ona zostałaby uznana winną... wiesz, jak Ty będziesz uważać że problemem są inne kobiety to możesz bardzo się sparzyć. problemem jest Twój mąż i albo z nim sobie powyjaśniasz co trzeba albo będziesz co chwilę przeganiała kolejną uwodzącą Twojego bezwolnego gołąbeczka... a otoczenie będzie się tylko śmiać.

Gość nie wtrącaj się
Chciałabyś żeby ojciec ci się wtrącał w twój związek? To jest sprawa ojca i matki a nie twoja. Możesz co najwyżej powiedzieć ojcu że wiesz i zagrozić że powiesz matce, albo jej od razu powiedzieć o wszystkim.

Gość pogoń prawnika
pogoniłaś babę??? nie ta to następna-tu raczej chodzi o to aby facet sobie bab na boku nie szukał...pogadać trzeba z ojcem a nie z babą.

Gość Koleżanka Hania
A ja kiedyś dowiedziałam sie , ze mąż koleżanki ja zdradza i to od ponad roku. Była załamana , dwójka dzieci i mąż nie pracujący. Koleżanka po jakimś czasie jak nie zerwał mąż z tą kobieta wpadła na szaleńczy pomysł i prosiła mnie , prosiła , aż uległam i...? Wiecie co zrobiłam? Zadzwoniłam do tej kobiety i powiedziałam jej , ze niech nie myśli , ze kochanek ma tylko ją i zonę , jestem jeszcze ja , czyli ta trzecia , z która ma dziecko i niech lepiej go zostawi , bo ja na pewno nie zrezygnuję , zwłaszcza , ze dziecko uznał za swoje i je odwiedza. Oczywiście to była fikcja , ale zadziałała , kochanka nie chciała go więcej na oczy widzieć i wrócił do domu pokorny jak baranek , nie wiedział co sie stało , ale skoro kochanka go rzuciła to wziął sie za robotę i są do dziś szczęśliwi . Oczywiście nigdy nie przyznałyśmy sie o tym nikomu i wierzcie mi miałam wyrzuty , ale o rodzinę trzeba walczyć , więc postanowiłam godzić małżeństwo. Pozdrawiam !!!

Gość nie bądz taka pewna
nie ma kochanki bo go rzuciła-też mi pocieszenie. chyba najważniejsze żeby on z niej zrezygnował, nie? a zresztą skąd wiesz że nie ma innej-tylko się lepiej kryje i tyle. nie ta to inna i tyle

Gość ile masz lat Autorko
jak dowiedziałaś się o kochance ? masz pewność, że ojciec zdradza ?

Gość gość
Nie! Moje sprawy rozwiazuje z mezem ,ex mezem .Ta pani mnie nie interesuje !

Gość gość
To chyba rekord grzebania w śmieciach. Siedem lat!! Złoty szpadel za wykopki :D

Gość gość
mozesz zadzwonic