19Monika90 0 Napisano Luty 6, 2008 Mam pytanie.... kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale stosunek zostal przerwany dlugi czas przed wytryskiem wiec niemozliwe jest aby nasienie dostalo sie do mnie.... Przed okresem mialam teperature 37 stopni... Teraz dostalam okres i spadla mi do 36,6 a potem wzrosla znow.... po poludniu mam 37,1 . Faktem jest tez ze jestem bardzo zestresowana.... Uwazacie ze to ciaza czy stres? Prosze o szybka odp... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 6, 2008 moze byc przez stres ale zamiast sie martwic zrob po prostu test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19Monika90 0 Napisano Luty 6, 2008 Chcialam jeszcze dodac bo zapomnialam...ze dopiero bylam przeziebiona i sie wyleczylam... kilka dni temu doslownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 6, 2008 to tymbardziej moglo wplynac na to - ale naprawde zrob sobie test i bedziesz spokojniejsza - na ciaze to nie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fioletowa ksiezniczka Napisano Luty 6, 2008 zależy w któym dc to robiłaś.. no no ;] ale gratuluję rozsądku.. ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 6, 2008 szczerze to nie rozumiem.......przeciez dostalas okres, wiec samo z siebie wyklucza ciaze, a temp 37.1 to nawet nie jest stan podgoraczkowy....... w razie watpliwosci w ciazy nie ma@, moga wystapic nieznaczne plamienia w terminie@, ale tez nie jest to normalne....to tak zeby uprzedzic nastepne pytanie, a propos @ w ciazy radze sie wyluzowac i nie schizowac, nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach